kad ga upisem na stranicu veli da software ne postoji i da upisem pravi kod
Upravo tako, trenutno nema nijedan firmware za 6120 pa zato i ne prepoznaje nijedan product code za njega. Verovatno zbog toga se NSU zbunjuje i izbacuje da imas zadnju verziju softa, kao i kod mene. Inace, ja imam 3.83.
Upravo tako, trenutno nema nijedan firmware za 6120 pa zato i ne prepoznaje nijedan product code za njega. Verovatno zbog toga se NSU zbunjuje i izbacuje da imas zadnju verziju softa, kao i kod mene. Inace, ja imam 3.83.
A jel se zna kad će opet to proraditi? Maknuli su firmvare, a ostavili su u onoj listi kad se bira koji se mob želi updateat....pomalo bezveze
Jel se sto novo dobije i jel se vide kakve razlike u novom softu
jel pašu na symbian 9.2 programi napravljeni za 9.1?
Da, sve što sam do sada probao radi savršeno.
Izvorno postao popac86
Nokia 6120 Classic software removed - 8 January 2008
Due to a number of problems with updating the Nokia 6120 Classic, we have temporarily removed Nokia 6120 Classic support from the Nokia Software Updater service. Other Nokia products are not affected. We apologize for any inconvenience caused, and will endeavour to release the software again as soon as possible.
Bookmarks