Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 262

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Capetan Emperor Pregledaj post
    čitao sam malo o tome na netu i kažu da je zračenje nekoliko puta manje ako se za vrijeme razgovora mob odmakne od uha za oko 3cm.
    A cuj to sa zracenjem su gluposti s kojim se ljudi zamaraju..jednino ak visis 10 sati dnevno na telefonu onda ces ciljat na telefon koji ima manje zracenje a sve dok pricas u granicama normale to je nebitno..

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bok svima,
    kupio i ja 6120 prije tj dana.. ali.. nece mi slati poruke i primat pozive.. tu i tamo kad se sjeti primi poruku.. nije valjda da je vrijeme za servis? i kupljena je prek oglasnika, al je mob uzet preko t-mobile-a tako da ima gar 24mj, valjda nece bit problema sto kao nisam pravi vlasnik? i kamo se nosi, k njima u tmobile ili? ah, bas sam razocaran, jer mi je mob bas ok..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao leon11 Pregledaj post
    bok svima,
    kupio i ja 6120 prije tj dana.. ali.. nece mi slati poruke i primat pozive.. tu i tamo kad se sjeti primi poruku.. nije valjda da je vrijeme za servis? i kupljena je prek oglasnika, al je mob uzet preko t-mobile-a tako da ima gar 24mj, valjda nece bit problema sto kao nisam pravi vlasnik? i kamo se nosi, k njima u tmobile ili? ah, bas sam razocaran, jer mi je mob bas ok..
    Vjerovatno je da softvera(mozes sam stavit novi soft imas sve u sticky temama )...mob mozes direktno odnjet u mobis a mozes i u t-mobile pa ce oni proslijediti u servis.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a da li gubim time garanciju ako sam stavljam novi soft? drugo, imam samo ovjerenu garanciju bez racuna, pa da li bude problema zbog toga? i trece, koliko se ceka na popravak?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao leon11 Pregledaj post
    a da li gubim time garanciju ako sam stavljam novi soft? drugo, imam samo ovjerenu garanciju bez racuna, pa da li bude problema zbog toga? i trece, koliko se ceka na popravak?
    Ako stavljas soft preko www.nokia.com onda ne gubis garanciju. Za servis ti je potrebna samo garancija, ako nisi iz ZG mogao bih cekati i vise od tjedan dana.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    probao update preko nokie, al mi nije ponudila novu verziju, postoji kao V 04.21... napravio reinstall 3.83 al opet isto. nisam iz zg, znaci trebao bi odnesti u tmobile pa bi oni proslijedili.. bas nemam srece

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    A cuj to sa zracenjem su gluposti s kojim se ljudi zamaraju..jednino ak visis 10 sati dnevno na telefonu onda ces ciljat na telefon koji ima manje zracenje a sve dok pricas u granicama normale to je nebitno..
    nije stari ne bitno .. zašto? mobitel je jedan od niza uređaja koji zrače elektromagnetsko zraćenje određene frekvencije i snage , znaći svaki dan koristiš i druge poput tv-a , dvd-a , komp-a , eventualno wlan itd... al uz to sve mobitel je naintezivniji .. tj tjelo ti sve ta zračenja od pojedinih uređaja prima i na neki način zbraja ..

imali smo na faksu predmet fizikalne štetnosti i jedan dio predmeta se odnosio na štetna zraćenja te je prof. malo objasnio o "problemu zraćenja mobitela" kako sam išao ravno iz nočne smjene pola sam predavanja prespavao al eto nešto sam uspio čut .. kako je ljudsko tjelo večinom od vode , a molekule vede su dipolne tj s jedne strane su pozitivno nabijene a sa druge negativno .. kako kad razgovaraš mob približiš uhu tako se i te molekule počnu na neki način okretat i zbog tog znanstvenici upozoravaju da može doć do oštećenja ( kakvih ne znam) , drugi je problem što te molekule svojim gibanjem proizvode toplinu , a mozak je jako osjetljiv na povišenje temperature ( to se najbolje zna kad si bolestan i kad ti temp. tijela ode preko 37 stupnjeva ) ...

jedan kolega sa faksa točnije sada magistar je radio za svoj rad o štetnosti mobitela te je na leševima provodio ispitivanja .. uglavnom svoja istraživanja nije smio objavit tj dobio je na neki način VETO .. to nam je rekao dekan na jednom od njegovih predavanja ...
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [E65] Korisnički review
    By Symbian in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 88
    Posljednji post: 14-10-2008, 08:47
  2. [6120] Nokia classic - najava, info
    By .:AM:. in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 81
    Posljednji post: 18-04-2008, 22:01
  3. Nokia 6120 classic - TELE2 NOVO
    By sms freak in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 06-12-2007, 21:14
  4. Sharp servisni i korisnički kodovi
    By Inovator in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 06-12-2007, 01:20
  5. 6233 ili 6300 ( eventualno 6120 classic)
    By Dead End in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 06-05-2007, 18:46

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove