E i mene zanima koliko drži baterija nekog normalnog korištenja.
E i mene zanima koliko drži baterija nekog normalnog korištenja.
Gle, ja ti ga imam tek 5-6 dana, nakon prvog punjenja izdržala mi je točno 2 dana ali uz puno korištenja, znači slikanja, prčkanja i kak to več ide kad imaš novi mob, a nakon drugog punjenja kakav dan i pol ali to je zbilja bilo instaliranja i brijeg razgovora... Ali kad se formira baterija mislim da 3 dana normalnog korištenja bi trebala držati bez problema ali to još javim...![]()
ja sam svoju ciglu stavljala na punjenje svaki dan pa ovdje ni ne primjecujem kad ga punim..al isto tak negdje 2-3 dana mi izdrzi..svugdje ovisi o tome sta se radi s mobom..sad sam jos uvjek u fazi kad non stop nes prckam po njemu i plavi je stalno upaljen ili ga non stop palim i gasim...no mogu rec da sam zadovoljna sa baterijom..a i ziher sam da kad bi ga i zaboravila napunit prije skole da bi mi izdrzalo dok se ne vratim doma..
ja sam isto probala nesto kao za pretvaranje moba u lampu..i to isto nije radilo..mislim to je bilo nesto kao igrica,mozda nisam shvatila princip tog programa,al nije bio ono sto sam ocekivala.. zove se python scripts, ..e i za gledanje filmova je super smartmovie..mislim da ga ima za 3rd..al skine se i program s kojim se na kompu film prebaci u format za gledanje na mobu i smanji velicinu filma..film sa 700mb je smanjio na 120 i meni se cinilo cist ok..
there is a thing in my BACKPACK..njoka 3660:D
Taj python scripts sam i ja probao i nisam uspio. Zapravo nije mi bio jasan onaj zadnji korak koji treba napravit (našao na dotsisu), ono nešto sa skriptama...?Smartmovie sam skinuo ali nisam ga stigao još isprobati.
Jesi kupila karticu?![]()
Bookmarks