Mislim da ti je umjesto olovčice ljestve... Inače kakav je mob, si zadovoljna?
Mislim da ti je umjesto olovčice ljestve... Inače kakav je mob, si zadovoljna?
ma prezadovoljna sam..brz je...mali je, mogu ga stavit u djep i ne viri onako jako kao ovaj iz potpisa
..i i dalje mi je sumnjiva ta cijena..imam ga 3 il 4 dana, i sam cekam da nadjem neku strasnu manu
..kupljen je preko oglasnika..po kutiji izgleda da je iz hong konga il od tam negdje
..i ovo sto nemam mogucnost da iskljucim ton kamere je kao zato jer je takav software tamo i to mogu srediti tak da stavim novi il nes takvo, uglavnom sredljivo je
..i imala sam i prije symbiana pa znam sta se sve s tim moze..sam kad naprave programe za 3rd edition, to je zasada jedini problem..al mob je..uf
..
..i ta olovcica uopce mi ne fali..osim ak skinem neki program pa tamo zatreba,al u svrhu pisanja poruka, to ni prije nisam koristila, a ljudi kazu da brzo pisem poruke..
there is a thing in my BACKPACK..njoka 3660:D
sto??...crap..sta se nemoze ni s nekim programom?..ma mora se nekak moci..pa ja ga mogu iskljucit na onom 6080...
probala sam sad s ovim:
http://pachome1.pacific.net.sg/~welic/cCam.html
i makne zvuk i blic..ali zablokirao mi je dok je spremao sliku, neznam jel to program ili nije bilo dovoljno memorije za slike..
Zadnji uredio ZeOtRi : 17-09-2007 u 10:25
there is a thing in my BACKPACK..njoka 3660:D
Bookmarks