Prikazujem rezultate 1 do 25 od 262

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    3660 aka Mrcina
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je tu nes sumnjivo..mislim trenutno najmanji symbian dodje 2500 u mobisu..a kad je prije nekoliko mjeseci izasao n76 vidjela sam da je cjena bila preko 4000 ..i sad mi nije jasno zbog cega je taj mob tako jeftin? ..skoro pa je isti kao n80 samo nema wlan, infru i ima slabiju kameru..
    razmisljam o kupnji tog moba i zamjene dugogodisnjeg kompanjona pa jel se tesko pise na njemu i jel se jako cuje kad se tipka?i jel djeluje jako krhko?..e da..i jel se mogu mjenjat maske?..ono kad se zgrebe ekran da se nemora nosit na mjenjanje neg se sam maska kupi i promjeni?..

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ZeOtRi Pregledaj post
    meni je tu nes sumnjivo..mislim trenutno najmanji symbian dodje 2500 u mobisu..a kad je prije nekoliko mjeseci izasao n76 vidjela sam da je cjena bila preko 4000 ..i sad mi nije jasno zbog cega je taj mob tako jeftin? ..skoro pa je isti kao n80 samo nema wlan, infru i ima slabiju kameru..
    razmisljam o kupnji tog moba i zamjene dugogodisnjeg kompanjona pa jel se tesko pise na njemu i jel se jako cuje kad se tipka?i jel djeluje jako krhko?..e da..i jel se mogu mjenjat maske?..ono kad se zgrebe ekran da se nemora nosit na mjenjanje neg se sam maska kupi i promjeni?..
    Mobitel je jeftiniji zato jer kao sto si rekla nema wlan, irdu, ima slabu kameru, baterija mu nije najjaca strana, jednostavne je gradje i nema neke fensy materijale.
    Tipkanje je sasvim ok, samo je malo tvrdja tipkovnica i neprirodan polozaj tipke C ako se pise sa jednom rukom. Nekima to uopce ne smeta(vecini), ali meni osobno smeta. E sad jel se jako cuje kad se tipka..? Obican zvuk kao i na svakom drugom mobitelu. Mobitel ni u jednom trenutku ne djeluje krhko i nista mu nece biti ako padne par puta. Jedino poklopac baterije nije 100% solid. Maska se moze promijeniti i kod kuce, ali ona je od tri dijela i mislim da nije expresson pa ce se ona ipak najcesce mijenjati u servisu (ne zelim skidati poklopac baterije da to vidim jer mi ne djeluje previse sigurno na svom mijestu).

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    3660 aka Mrcina
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok..hvala..mislim da cu si ga kupiti

Slične teme

1. [E65] Korisnički review
    By Symbian in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 88
    Posljednji post: 14-10-2008, 08:47
  2. [6120] Nokia classic - najava, info
    By .:AM:. in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 81
    Posljednji post: 18-04-2008, 22:01
  3. Nokia 6120 classic - TELE2 NOVO
    By sms freak in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 06-12-2007, 21:14
  4. 6233 ili 6300 ( eventualno 6120 classic)
    By Dead End in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 06-05-2007, 18:46

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove