dajte neki site sa našim domaćim, narodnjacima i tak nešt![]()
dajte neki site sa našim domaćim, narodnjacima i tak nešt![]()
LimeWare PRO, odlican program.
Takodjer, cuo sam da je BearShare dobar - ali neki kazu da ima virusa, pa se dobro zastiti![]()
Volim igrati online igre i igre za razmišljanje
domaće i narodnjaci - www.nostalgija.com
Hodam na dvije noge!!!
ma ta nostalgija je često u banani, dajte nekaj novo, jel postoj uopće kakav drugi sajt za domaćice...
nostalgija trenutno ne radi.kad ides skidat pjesmu skine mi neki html fajl od 20 kb?!?!?
domaceg imate na www.turbomuzika.com . mozete sam jednu pjesmu na dan al i to se da overrajdat
frend mi kaze da on skida prek nekakvog huba-neznam jos kaj ej to saznat cu.kaez da sve nabavi kaj oce.
ugl-dajte recite ak ko jos zna kkavu stranicu sa domacem
domace stvari: www.croplanet.com www.nostalgija.com/muzika www.muzickezelje.com
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
www.bihonline.com
samo potrebna registracija, i snimaj koliko hoces, brzina je odlicna
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Zakaj amateri. Meni winmx služi za skidanje muzike, a uostalom kazaa znamo čega je puna tako da mi se uopće ne sviđa i ne misli da ću je ikada koristiti. Za skidanje sortware ima i drugih načina tomo.Poslao: tomo
winmx je totalno sranje za decu, kazaa je deset put bolji, na winmxu nisam dosad našo niš od softwarea kaj sam htel....winmx-bljak-amateri....![]()
Mostovi okruga Peščenica
Uostalom za te dvije stvari koje skidas godišnje koristiti i winmx, puno je jednostavniji, neznam šta ti je onaj naziv trebao.
Mostovi okruga Peščenica
eto ga na opet iskri.. cromp3 mi ne radi bas.
trajće kaj se uzrujavaš....tak mi svejedno ak ti je drago, koristim ja i winmx tu i tam la viš meni je kaza jednostavnija..
a kaj se tiče skidanja muzike, to me ne hebe previše, obožavam slušati radio...
samo me cijelo vrijeme zanima kak to da je ljudima kaza komplicirana? usrani su i jedan i drugi...
e da, treba kupovat origigi CD-e ak želimo u Europu treba se i kulturno ponašat, hebote vi bi sve badava, piravi balkanci...vani ko ima crnjaka sprženi CD spada u skupinu socijalno ugroženih a to je sramota....ŽIVIO ORIGIGI...![]()
plavuso... znam kaj oces rec al vani ekipa ima po pet pta vece place+manj cjene vecine stvari.
ja da imam neznam kolku placu opet bi skidao mjuzu sneta, to mi je hobi
Tomo nisam se uopće uzrujao samo mi nitko ne može reći da je kazaa jednostavnija, ja stvarno ne skidam puno muziku pa mi je winmx bolji. Što se tiće origigi cd-a moram se pohvaliti da kupio nekoliko orginalnih i nekoliko koncerata na dvd-u a da vam odam tajnu netko kome je lijepo skupljati orginal cd-e, u varteks cityu na trgu imaju stalno rasprodaju cd origigi onih koji malo zastare a cijene se kreću od 30 kuna na više ne bi čovijek vjerovao. Odite pa se uvijerite. Nisu to zadnji hitovi, ali se može stalno naći neki dobar stari cd ( kultni ) i stvarno toga puno.
Mostovi okruga Peščenica
..JEL TI IMAŠ KRIGLE NA OČIMA ILI NE VIDIŠ ONOG SMAJLIČA NA KRAJU...Poslao: Hrvoje xyz
plavuso... znam kaj oces rec al vani ekipa ima po pet pta vece place+manj cjene vecine stvari.
nema veze, nekužiš zeku.....ja u životu nis kupil original CD....
![]()
s sori onda, zvjezdo sjajna.
PA tomo ako nisi onda brzo u varteks city
Mostovi okruga Peščenica
darius,tebi je fakat dosadno u životu...
svi ti p2p programi su isti, svi skidaju nekaj kaj neko drugi ima. nemreš reči da je jedan bolji od drugoga, jer si na drugom našel neke kaj nisi našel na ovom prvom itd....
hrpa ljudi koristi winmx, druga hrpa koristi kazaa, treča koristi shareaza, četvrta soulseek itd... tak ak sigurno očeš neke naći, koristi ih sve odjednom![]()
svi su isti, utoliko sto se temelje na istom principu rada i sto se 'share-aju' isti fajlovi, ali razlikuju se oni... npr. po popularnosti, soulseek nije tako popularan kao npr 'kazaa', koja opet nije vise tako hvaljena kao npr. 'limeware', 'winmx' nema lijepo sucelje pa ce hrpa ljudi bas radi toga korisiti neki treci itd...
inace ja kad pozelim skinuti neki mp3 koristim p2p program limewire, albume skidam torrentom.
da, ima tu neke, ljudi odustaju od programa jer ima zmotano sučelje, al uglavnom ak nemreš neke nać, nije stvar u programu neg "potencijalni imaoc željene datoteke..lol" (stručno PIŽD) iz druge strane planete koristi neki drugi program i obrnuto...
bilo bi zakon da se svi međusobno "vide"!
Ja koristim bearshare i super sam zadovoljan brz je i nađe gotovo sve!!!
Seriously?
Ja žestoko tvrdim da se na ni jednom programu ne može naći toliko stvari kao na soulseek-u, zato što su tamo ljudi nabrijani na (kvalitetnu) muziku, isprobao sam 1000 puta ukucati u ove druge programe isti pojam koji sam našao na soulseek-u ali odgovor nisam dobio. Eventualno se nađe neka poznatija stvar nekog albuma, ali kompletni album 0 bodova. Što se mene tiće SoulSeek 4 Life!!!
Bookmarks