= Citat = Izvorno postao saša_m Pregledaj post
Ako je netko imao volje pomoći u "problemu", no frks naručio sam Extreme III 2GB za 257 kn. Razlog vrhunska kartica, a skuplja 60-70 kn od Take MS 2 Gb za koju mislim da joj nije dorasla.

Pozdrav
Nisi pogrijesio.

Nit vodilja bi trebala biti sljedeca...za sto prihvatljiviju cijenu, dobiti sto kvalitetniju, prostorniju i brzu karticu.

Extreme III je ako o SanDisku govorimo trenutno najbolji omjer ulozeno/dobiveno, jer tom karticom kupujete jednu od najrenomiranijih i najpouzdanijih kertica na trzistu, kojoj je cijena posljednjih mjeseci radikalno pala uslijed izlaska i distribucije IV generacije doticnih kartica.

Dakle, prema mojim saznanjima nikako se ne isplati stedjeti 50 ak kuna da bi se kupila sporija kartica jednakoga kapaciteta od upitnoga proizvodjaca.

Takodjer nikome ne bih savjetovao niti kupnju SanDisk IV kartice jer im je cijena u odnosu na povecanje brzine R/W koju nude u odnosu na III generacije, daleko precijenjena i previsoka.

I da istina je da brzina pohrane podataka na karticu ne ovisi samo o performansama kartice vec i o brzini i mogucnostima sucelja unutar samoga foto aparata na koje se kartica prikljucuje.