evo samo da napomenem.kamera je proradila nakon sto sam izvadio mmc,radi normalno,znaci da je nesto na kartici hebe. Znate li mozda koji program mozda rado ovo,ili neki drugi razlog? hvala
sorry ak ovo vec ima pitano negdje uglavnom kako uopce postavit mp3 kao zvuk zvonjave na 6630? u tools-profiles i kad uredujem profil mogu samo staviti one koje su mi tvornicki tam i neam nigdje opciju da izaberem neku drugu
dali mozda treba fexplorerom mp3icu prebacit na memoriju telefona,posto je na kartici? ako je tako,gdje tocno?
postoji li neki drugi nacin?
inace soft je v 6.03.08,update sam nedavno napravio,a nisam ni prije mogo.
hvala unaprijed ljudi
p.s. mob je brandiran na vodafone
evo taman si si sredim skroz sve,instaliram si sve apps kaj mi trebaju,par dobrih igara (call of duty i tony hawk su odlicni),nakon 3 dana potrage nadem postenu temu,udem u cameru,ocu prebacit na snimanje videa i..
FEAUTURE NOT SUPPORTED!![]()
AAAAAAAAAA!!!
Pomoc molim,hitno!
hvala unaprijed
Zadnji uredio Ico : 13-07-2007 u 12:28
ISUSE OVAJ SYMBIAN JE ZAKON :OOOO
evo samo da napomenem.kamera je proradila nakon sto sam izvadio mmc,radi normalno,znaci da je nesto na kartici hebe. Znate li mozda koji program mozda rado ovo,ili neki drugi razlog? hvala
Ako ti kamera radi bez memo kartice, onda ti je najbolje staviti memo karticu u mob i formatirati ju.
i onda instalirati samo aplikacije koje koristiš i teme koje koristiš, a ne nabacati tema i programa. jer može biti za zbog toga neradi.
Što se mp3 za zvuk tiče, kada stavljaš melodije recimo na memo karticu, onda ih trebaš staviti u folder e (memo kartica):\Sounds\Digital
mislim da bi ti onda trebalo raditi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sw vodafone sw-om na nekim telefonima se ne moze postaviti mp3 kao zvono, mozda je to i kod tebe slucaj
formatiraj karticu ako kamera radi bez nje
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ovako,sto se tice mp3 kao zvonjave,Ico napravio sam ko sto si reko i sad mi je ta mp3ica vidljiva u ringtones al je nemrem postavit, kaze format not supported fuj sugavi vodafone.
A so se tice kamere,bas mi se i neda nis micat,tj formatirat ju,evo kaj imam na njoj;
od programa
Divix player,LCG jukebox,Smart movie,philips camcoder (mislio sam da on mozda zahebava,al ne radi ni bez njega),appman,Fexplorer,snap,keyman,imagespy,x caller,sms guard,photorite,gnubox i sys man.
Od igara
worms forts,bomberman,THPS,BIA 3d,carmegeddon,real football,metal slug x i da vinci code 3d.
Stvarno neznam zasto bi nesto od toga tiltalo kameru...
Ak netko zna nek javi,a vama svima hvala na pomoci
pozdrav
za mp3 skini plugin_mp3_wav_ogg.. to imam ja i radi..
Bookmarks