dakle bio sam jucer u lokalnom bircuzu u mom mjestu i tip ladno ima kineza kupio ga prije par dana u Vukovaru kao ima neki privatni nabavljac ! prvi put eto da sam drzao kineza u ruci jer bas me zanimalo kakva je kvaliteta plastike i ostalo ! ima nekog k300 ili 3000 sad stvarno nisam zapamtio ! mobitel je boli glava samo sto je malo veci posto u njega idu 3 kartice ! stvaio je t-mobile tomato i tele 2 ! ali ne mogu sve 3 odjednom da rade znaci jedna je uvijek glavna sto se stavi u prvi slot a ostale su pratece ! ima u opcijama da se podesi kombinacija ! mobitel u ruci lezi odlicno plastika je za pravo cudo stavrno kvalitetna ja sam se iznenadio ! touch screen radi odlicno tv super slika zvucnici stereo otkidaju ! baterija po njegovom drzi po 5-6 dana ali ako se bas prcka po tvu i playerima kaze max mu izdrzi 3 dana ! ima 2 kamere naravno slika nije nesto posebno posto je glavna kamera mozda eventualno 1 ! znaci sve u svemu mob je je boli glava i najvjerovatnije cu danas popodne otici po svoj primjerak ! mobitel je dosta tanak a baterija je ogromna jer ide preko citavog mobitela samo gdje kamera nazad malo zauzima tu se zavrsava baterija! i za svoj perfomanse extra je lagan !
usput dok sam pisao nasao sam koji je mob evo linka
http://www.china-mobile-phone.com/2008-12/k3000tv.htm
narode uzeo mob danas anycool t718 ! sve sto imam za sada reci 5!
ako nekog zanima neki info u vezi ovog kineza pitajte ! posto sam ga detaljno proucio![]()
Bookmarks