100kn vise za nesto sto ces koristiti... nikad
a cuj, tak ti to ide... nemre bas sve potrpat odma u jedan model... nokia je dvbt tuner tek u N96 stavila... nekak sumnjam da nismu imali tehnologiju za prije to napravit...
ja se nadam samo da ce kinez u neki sljedeci model staviti bljeskalicu, a ti razmisljas o drugoj kameri... aj razmotri ponovno prioritet zelja, mozda ce nam zajednicka mantra urodit plodom...![]()
Auuu, da, flash, to sam zaboravio totalno... Ali kamera je vjerojatno takva katastrofa da tu ne bi pomoglo ni da reflektor ugrade.
Ma ja sam realist, ne razmisljam toliko u buducnost, meni je sasvim dovoljno ono sto vec postoji, samo jos da netko to i uveze.
Nego, kakav je zvuk kad se koristi kao mp3 player, je li dovoljno glasan u slusalicama, ima li stogod od basova u njima? Mogu li se uopce prikopcati standardne slusalice na mobitel?
kaje najgore kamera je fakat super po danu... nije carl zeiss, al nije ni govno totalno...ima miljon opcija za podesit... white balance, osvjetljenje, FX... al u mraku je bez blica NEUPOTREBLJIVA
![]()
mp3 je ko sto rekoh izvrstan... ima desetak equalizera, jednostavno sucelje za koristenje, dosta opcija... slusalice nejdu standardne nego njegove... zvuk sasvim zadovoljavajuci
i jos nes kaj me malo nazivciralo jucer... nemres staviti sam svoj zvuk za poruku, nego moras izabrati jednu od petnajstak na telefonu...
a onaj zvukic sa N95 za poruku mi je preeejeben... woooooosh...al kita
Zadnji uredio frish : 25-04-2008 u 14:23
ma mos ga dat napravit u bilo kojem mobi servisu... ja radio svojedobno za N80, 100kn...
da... al opet mi nije jasno kak su takvi moroni bili, mos pridruzit melodiju pa cak i video video da ti pleja razlicitim ljudima u imeniku, a nemres stavit svoj zvuk poruke... vrhunski idiotizam, odma iza flasha...![]()
hej a gdje s kupio ti taj svoj anycool t808?
Bookmarks