super ideja, ali mislim da to nije potrebno, jer su sve te teme u sticky-u, tak da su uvijek na vrhu...al ako imaš volje i slobodnog vremena, zašto ne....
KAO STO NASLOV SAM KAŽE,PO FORUMU IMA BAREM OKO 40 TEMA ZA FLASHIRANJE K750/D750 U W800I
PA NAPRAVIO BI TURTORIAL U PDF-U ZA FLASHIRANJE UBACIVANJE CAM_DRIVERA,FLASH TEMA,RASTAVLJANJE MOBITELA ZA PROMJENU8 MASKI,I SVE OSTALO ŠTO IDE.
VAŠE MIŠLJENJE ZA IDEJU.![]()
super ideja, ali mislim da to nije potrebno, jer su sve te teme u sticky-u, tak da su uvijek na vrhu...al ako imaš volje i slobodnog vremena, zašto ne....
oglasnik.pforum - biker boy
Osobno mislim da nema neke potrebe za tim, jer su najbitnije i najkorisnije teme po tom pitanju ionako u sticky te time lako dostupne. Zatim, u tim temama se svako malo otkrije nesto novo (novi driver, nova metoda flashanja i sl.), pa se nadopunjuju, a to bi onda trebao pratiti i taj PDF.
Slažem se ravilov pa vrsio pi update za pdf
A dobro onda, ako ti se da...![]()
Mislim da je to Ok, ali već kad radiš napravi ljepo detaljno sa puno slika da svi mogu skužit i obavezno stavi kako rješiti ''configuration error'' jer vidim da se mnogima to dešava (jer gase xs++ kod customization-a)![]()
![]()
Bookmarks