Mozda ak imas ukljucenu neku sifru, trainer ili tako sta, onda pri ucitavanju ne moze to napraviti i izbaci te... ... mozda...
radi se o sljedecem, poceo sam prelazit mafiju po cetvrti put i kad dodjem do jedne misije gdje se nalazim sa samom u garazi u predgradju (nebitno) misija se poceucitavat i na jedom djelu stane i baci me u windowse. e sad bi ja mislio ok nekaj nevalaj s cd-om ili se nekaj u instalaciji zeznulo ali stvar je u tome da je buraz tu misiju proso 2 sata prije mene na svoje ime. pa mi nije jasno sta se moglo u 2 sataposemerit. ima ko kakvu ideju?
Mozda ak imas ukljucenu neku sifru, trainer ili tako sta, onda pri ucitavanju ne moze to napraviti i izbaci te... ... mozda...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ne vjerujem da mozes nesto, tako je meni bilo na gta sa, doso sam negdje oko predzadnje misije i taj save nisam mogo loadat, i onda sam preso ispocetka, a i tebi to nebi trebo bit problem, s obzirom na to sto si je 3 put preso
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks