= Citat = Izvorno postao pero vragec Pregledaj post
Mislim (ustvari siguran sam) da ovo ljeto i T-Mobile i VIP rade budale i kretene od svojih korisnika.
Jer kako drukčije objasniti Vipovu ljetnu akciju Easy tarife gdje su pozivi prema svim mrežama 0,91 kn+uspostava poziva 0,25 kn kada znamo da postoji knock out(0,49 kn+0,25 kn).Stvarno su se pomučili oko tarife.
Ili T-Mobile...Prošle godine su imali akciju za 25 kuna besplatne pozive prema 098 od 0-24.Ove godine za 20 kuna samo od 19-7.A da ne govorim za tarifu 100.Navalili s reklamama ko mutavi.A pozivi su ima prema svim mrežama 1,19 kn, minimalna potrošnja 100 kn,pozivi prema Službi za korisnike 1,69 kn/min(haloooooo)!!!
To samo pokazuje da oni misli da je i dalje duopol kod nas,drugim riječima rade budale i kretene od svojih korisnika.
U jednu ruku ih i razumijem.Sve dok neće biti većeg odljeva sa njihovih mreža neće snižavati cijene.A jadni Hrvati koji neće preći na Tele 2(razlozi tipa svi su mi na VIP-u su smiješni jer se zna da je jeftinije nazvati sa Tele 2 na VIP nego sa Vip-a na VIP) neka i dalje plaćaju 1,20 kn i nek tipkaju SMS poruke na druge mreže!!!!
Iskreno, ja mislim da oni ne rade budale od nas, koliko mi radimo budale sami od sebe (čast iznimkama, onima koji moraju imati vip ili t-mobile mrežu radi nekog posebnog razloga), a svi ostali slobodno mogu promijenit mobitel (i s brojem, ako hoće).
Stoga, ne trebaju oni ništa raditi kako bi nas zadržali kad ljudi sami ostaju. Ovako malo, ponekad, friziraju nekakve akcije (u pravilu na gore) i svi sretni i zadovoljni.
Ja recimo, imam 091 broj ne zelim ga prebaciti u Tele2 iz mnogo razloga, ali sam zato kupio drugi Tele2 broj. Sada obnavljam ovaj Vip skoro svaka 3 mj., a prije je to bile i po 200,00 kn mjesečno.