Mislim (ustvari siguran sam) da ovo ljeto i T-Mobile i VIP rade budale i kretene od svojih korisnika.
Jer kako drukčije objasniti Vipovu ljetnu akciju Easy tarife gdje su pozivi prema svim mrežama 0,91 kn+uspostava poziva 0,25 kn kada znamo da postoji knock out(0,49 kn+0,25 kn).Stvarno su se pomučili oko tarife.
Ili T-Mobile...Prošle godine su imali akciju za 25 kuna besplatne pozive prema 098 od 0-24.Ove godine za 20 kuna samo od 19-7.A da ne govorim za tarifu 100.Navalili s reklamama ko mutavi.A pozivi su ima prema svim mrežama 1,19 kn, minimalna potrošnja 100 kn,pozivi prema Službi za korisnike 1,69 kn/min(haloooooo)!!!
To samo pokazuje da oni misli da je i dalje duopol kod nas,drugim riječima rade budale i kretene od svojih korisnika.
U jednu ruku ih i razumijem.Sve dok neće biti većeg odljeva sa njihovih mreža neće snižavati cijene.A jadni Hrvati koji neće preći na Tele 2(razlozi tipa svi su mi na VIP-u su smiješni jer se zna da je jeftinije nazvati sa Tele 2 na VIP nego sa Vip-a na VIP) neka i dalje plaćaju 1,20 kn i nek tipkaju SMS poruke na druge mreže!!!!

Odgovori uz citat
(čast iznimkama, onima koji moraju imati vip ili t-mobile mrežu radi nekog posebnog razloga), a svi ostali slobodno mogu promijenit mobitel (i s brojem, ako hoće).

Bookmarks