malo sam bacio oko u hg-spotu na te forcebook laptope, kuciste je katastrofa, izgleda tako jeftino i kako da kazem, jadno.
malo sam bacio oko u hg-spotu na te forcebook laptope, kuciste je katastrofa, izgleda tako jeftino i kako da kazem, jadno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja imam LUPUSA vec vise 2 godine i nikakve zamjerke, igled mi se ne svidja i boja se izlizala malo, ali iznutra po komponentama je jos uvjek jako dobar i nemam kaj mjenjat...
jedina velika zamjerka je zvuk ventilatora, dosta se cesto pali a jako je glasan, osim toga nista, sve 5...
Možda je besmisleno pisati post na temu mrtvu već 6 godina. Međutim moram spomenuti da ja još iz tog vremena imam Forecebook laptop koji svakodnevno radi često i više od 12 sati. Proputovao je što u autima što na motorima tisuće kilometara. Osim tragova izlizanosti na pojedinim tipkama to su jedini tragovi habanja jer sve ostalo izgleda kao iz tvornice. Končar svojedobno svoje loptope radio u identičnim kućištima kao i moj.
Jedina intervencija na njemu je dodavanje još jednog GB RAM-a. Baterija je naravno izgubila kapacitet i autonomija joj je tek 30 do 45 minuta.
Bookmarks