Skupljam pare za novi komp. Nisam neki genije za to pa vas pitam što bi vi sebi uzeli za nekih 5-6 tisuća kn (može i više), a da možete igrati novije igrice, imat glazbu, gledat filmove... Mislim samo na kantu.
PS: Gdje da skinem program C++??
Skupljam pare za novi komp. Nisam neki genije za to pa vas pitam što bi vi sebi uzeli za nekih 5-6 tisuća kn (može i više), a da možete igrati novije igrice, imat glazbu, gledat filmove... Mislim samo na kantu.
PS: Gdje da skinem program C++??
AMD na 2 Ghz , 2X512 DDR rama ,hard od 120GB WD , maticna nforce 2.
ima puno c besplatnih c kompajlera, pretpostavljam da kompajliraju i c++, ali nema do microsoft visual studia...
P4 2,8GHz, 512MB RAM (ili 1GB), Radeon 9600 128MB, hard 80GB, matična MSI sa 800MHz FSB-om
INTEL P4 HT, s. 478, 2.8 GHz, 1 Mb c., BUS 800 MHz, Prescott, BOX
2* RAM, 512 MB, DDR, PC-2700, 333 MHz, brand name
MBO INTEL, s. 478, "Rock Lake" D865PERLL, 865PE, BUS 800 MHz, serial ATA RAID, Firewire, 5.1 zvuk, DDR 400, LAN, ATX 2
Midi Tower, EVER POWER CX-5959, 400 W, side fan, USB + audio + IrDA front panel, ATX 2
VGA CLUB 3D ATI Radeon 9600SE 64 bit, 325 MHz, 128 MB, with tv out & DVI
FDD 1, 44 MB, 3, 5"
HDD MAXTOR 80 GB, UDMA 133, 7.200 o/min., 8 MB cache
CD pisač + DVD ROM 16x 52x 32x 52x LG, retail
Modem 56k PINE (interni), v92, Conexant, PCI
Na današnji dan sve iz HG spota
Cijena: 6200 (+-100) kn
btw: Tipkovnicu, miš i monitor možeš zadržati sa ovog kompa
no shit
Što si time mislio reći?
sve isto ko dark sam kaj bi ja promjenio grafičku (možda 256mb DDR il nešt drugo), uzeo bih DVD-rom posebno i pržilicu posebno, i možda bi promjenio hard (ovisi hoćeš li puno snimat na hard), jel ti misliš to kupiti za cash?
Grafička bi mogla bolja, npr. Sapphire Ati Radeon 9600 256MB za 220kn više
Da su pržilica i DVD posebno bi poskupilo sve za oko 300kn
Hard bi mogao veći, ali ja mislim da nema potrebe.
pa zato sam pitao jel oće za cash
ak kupuje za cash mislim da u info-gami daju 16% popusta za cash![]()
![]()
Ovo iz HG Spot-a je za gotovinu, pa ne bi rekao da je u Info Gami toliko jeftinije da bi i to upalo u istu cijenu.
btw. ovo dodatno bi preporučao, ali na tebi je da odlučiš da li hoćeš dati 500-700kn više.
Uvijek kupujem sa cashom. Mislio sam si nabavit konfiguraciju u KINGU. Čujem da imaju dobre kompove.
Moj stari nick je bio: Sam Fisher
Nije baš preporučljivo kupovati gotove konfiguracije jer oni stave konponente na kojima će najviše zaraditi.
I još je nedostatak što ti stave recimo dobar procesor i grafičku a stave 256 MB rama ili neku drugu lošu komponentu s kojom ti komp brejka.
Moj stari nick je bio: Sam Fisher
@dark kaj ti držiš na hardu da ti je 80GB malo?
pa naravno da je 80gb malo...... pa ja drzim na hardu (hardovima) oko 150GB mp3-a, divx-a i dvd filmova (jedan dvd film je oko 5GB)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa flora za takve stvari služe pržilice![]()
![]()
Po meni je dobra konfiguracija AMD na 2.6, 2x512 ram-a, neka n-force ploča, radeon 9600xt sa 256 ram-a, pržilica i dvd-rom odvojeno i hard od 120 gb.
Mostovi okruga Peščenica
i koliko bi takva konfig došla? uračunaj i peripetije...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sve iznad 80 GB je bubino po meni, ja imam 60 GB tvrdi disk, a od toga zauzeto 10GB...![]()
upravo obrnuto. za takve stvari su hardovi. pa sta mislis kolko bi trebo cd-a imat i di bi ih drzao. ja ukupno doma imam par cd-a. jedan od windowsaxp, od offica, i par cd-a od vidia. i sva mjuza mi je odmah na dohvar ruke, samo stisnem play i deri ga sve po spisku.Poslao: Trayche
Pa flora za takve stvari služe pržilice![]()
![]()
To je prvo T610 rekao. Ja sam samo potvrdio da i nije previše, ali za mene bi bilo dovoljno jer imam 15,3 GB hard i stalno sam na crvenom.Poslao: tomo
@dark kaj ti držiš na hardu da ti je 80GB malo?
pa po meni je solidno 80gb (ovisi kak kome) ja imam 80gb, a slobodno mi je 20gb i to se bude smanjivalo
Je sigurno slušaš 100 giga muzika kao što si ja mislim naveo?Poslao: flOorKilla
upravo obrnuto. za takve stvari su hardovi. pa sta mislis kolko bi trebo cd-a imat i di bi ih drzao. ja ukupno doma imam par cd-a. jedan od windowsaxp, od offica, i par cd-a od vidia. i sva mjuza mi je odmah na dohvar ruke, samo stisnem play i deri ga sve po spisku.
Whitboy ono kaj sam ja naveo bi možda ispalo tisuću kuna više ali se isplati dati toliko više
Mostovi okruga Peščenica
nije da sve slusam, al kad nesto trazim onda odma mogu i slusat, bez da trazim po neznam kolko cd-a
Bookmarks