AFAIK flash teme ne rade na W300.
Ispravite me ako grijesim...
pokusao sam modat svoj w300 zakljucan na vip ali bezuspjesno dosada, prije nego pocnem sa svim pitanja zanima me jedna stvar a onda cemo dalje. Dali moram otkodirat mob znaci flashat main i fs ako zelim stavit flash temu u mob ili recimo povecat kapacitet sms sa xs++ ili phonexs
AFAIK flash teme ne rade na W300.
Ispravite me ako grijesim...
rade, molim odg na pitanje!!!
ja tebe nisam nis kuzio , jel ti oces stavit flash temu u ili patch , ili obadvoje ali ne znas kako ?
trenutno zelim stavit u mob flash teme, probao sam i ono za povecat sms kapacitet ali bezuspjesno. ukopiram kamo treba sve cak sam skinuo phonexs 2.10 gdje je to vec na pravljeno i radio po tome ali nista. evo link po kojemu sam radio. Mob spojim i stisnem start ali mi on stalno nesto ispisuje i odspaja i spaja mob i na kraju ga odspoji i nece dalje. http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=43
EDIT:
probao jucer sa xs++ 1.2 i phonexs 2.10 i nista, sa farom ne mogu nista jer kada ga spojim sa mobom i otvorit nema mi nista, procitao sam da se jos nekima to isto desava
Zadnji uredio ravilov : 11-07-2007 u 21:50
napravi mapu u kojoj imaš xs.exe i files_to_upload i tu napravljen path
tpa/preset/system/desktop/flash
probaj par puta s xs-om,i meni se zna upaliti kod bruteforcinga pa ugasim xs,izvadim pa vratim bateriju pa ponovo na fsx
znam da je taj bruteforcing dugotrajan ali kad se ne može modat far-om onda je xs jedino riješenje
a što se tiče problema s far-om(kad uđete u mob/fs i tamo ničega)riješenje problema izgleda ne zna nitko(ja sam stavio friški xp i sad je ok)
vidim da je već napravljen path,nema druge,sve u istu mapu pa probaj nekoliko puta
Mi6 Black
probat cu ali me muci sto kod phonexs kada mu stisnem start i on pocne nesto ispisivat napise phone model k750, i tako svakih 1-2min iskopca i ukopca mob i ponavlja isto, a xs napise loading activator i tu stoji, jos prije sam probao preko 5h i nije se maknuo dalje od toga
path sam napravio tocno tako kako si i napisao
Skinuo danas xs++1.5 i ni on nece javi mi sljdece kada stisnem start:
16:38:12| Ready for operation!
16:39:10| Starting Loader Unlock Hack...
16:39:10| ***** R3L
16:39:10| Cannot open CID36_00_R3L.bin
16:39:10| Wait for loader hello
Zadnji uredio Crash Overload : 15-07-2007 u 16:37
dakle zanima me dali se na w300i moze dodati shortcut window, kad sam ujku flashao k750 u w800, onaj shourtcut key je postao walkman key, mene zanima dali se to može napraviti u obrnutom smislu, ili npr da power off postane shourtcut key posto bas i nekoristim power off nego samo izvadim bateriju
tvoj telefon... ako ga zeznes imat ces se kad kajatposto bas i nekoristim power off nego samo izvadim bateriju
###1410989180026
necu se zaje*** zato sto uskoro kupujem n80, a ovaj cu prodat a reklamacije neprimam![]()
Bookmarks