= Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
@krompirko - kao prvo to nije nikakav oglas. nigdje nisam spominjao nikakvu kupovinu!! samo sam htio znati tko ima, pa da je jednog dana 'kupim'-ako kupim.. jer graficka je jako rijetka. samo sam usput naveo, ako je tko ima, da javi..nigdje se ne spominje KUPOVINA... na ovom forumu ljudima fakat moras sve objasnjavati.. i porucujem svima, da si izbijete iz glave da ja nisam niti jedno pravilo procitao! evo smajl ako ubuduce vidite sta slicno, imajte na umu da je to s namjerom stavljeno, a ne da bi vi imali posla, dragi moji moderatori..

Evo ovako ćemo.
Da sad mene ne kriviš, ja sam osoba koja je htjela editirati post, i unaprijed sam znao da češ se žaliti, ali mi je rečeno od drugog moderatora da pišem ban. Drugi moderator nije imao vremena ili mogućnosti u tom trenutku napisat.
Čuli smo se preko MSN-a.
Iako na prvi pogled tvoj post može izgledati kao da te kontaktira osoba radi informacija o kartici, ono čisto nostalgija za istom, drugom moderatoru se činio kao oglas. Nakon dužeg razmatranja ja sam se našao u dvoumici.
Napisao sam ban, ali to ne mora značit da će ti biti dodjeljen, zato imamo supermoderatore da daju dodatno mišljenje i konačno odluče.