Pa ne bi trebale biti nikakve dodatne postavke... Bar sam ja samo spojio i sve je radilo...
Grafička kartica je sa Radeon 9600 procesorom,monitor Hyundai N91W.
Prvo sam spojio kabel na ugašenom kompu i monitoru,upalio i bilo je slike do samog početka rada windowsa kada se monitor sam stavlja u stand by jer baš u tom trenu nema signala.
Nakon nekog vremena je došla slika ali sa BSOD.Vratio VGA kabel i uz njega spojio i DVI dok je komp upaljen ali nakon restarta opet nema slike,iskopčam DVI i pojavi se nakon manje od minute i još razne druge varijacije ali isto sranje uvijek.
Ne kužim zašto nemože normalno radit dalje nakon restarta/isključivanja kompa nego uvijek nema signal.
Probao sam svašta ali mi uvijek bude "No signal" kada završi podizanje Windowsa dok se prije toga slika normalno prikazuje (info od matične,boot screen i ostalo).
Dali se nešto posebno treba podesiti u ovim dijelovima (sad su prikazane postavke bez ukopčanog DVI kabla)?
![]()
![]()
Pa ne bi trebale biti nikakve dodatne postavke... Bar sam ja samo spojio i sve je radilo...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Imao i ja sličan problem kad sam kupio lcd. Probaj na monitoru podesit na DVI jer mislim da ovo nije do softwarea
Evo našao sam na monitoru postavku,izabrao,isključio VGA kabel i sad idem napravit restart pa javim rezultate.
Evo isprobano i opet ista p![]()
na,malo je falilo da ga zbombam u sred panela i ugasim za vjeke vjekova.
Ima li netko još kakvu ideju da mi se slika na monitoru prikazuje i nakon restarta? Trenutno su mi spojena oba kabla (nakon 2 reseta i plavog ekrana sam morao spojit i VGA da vidim nešto na ekranu osim No signal poruke).
Zadnji uredio sms freak : 09-07-2007 u 16:37
probaj upalit FORCE TV DETECTION(nalazi se pod display) i pogledaj jel ti se možda negdje gubi kontakt na žici
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Spoji samo DVI i probaj stisnut čini mi se onu skroz desnu tipku na monitoru; probaj prvo jedan kratak pritisak pa jedan dugi. Ma i mene je ista stvar zezala i znam da je riješenje problema u najmanju ruku bilo smiješno. Ja sam uvjeren da moraš nešta stisnut na monitoru
Moze biti tak sta... Ja sam gotovo siguran da software-ski ne moras nista podesavati...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ma moguće je i da ti kabel ne valja![]()
Bookmarks