preporucam da razmislis i o nekim drugim mobitelima....imao 6280 i n70...6280 je slide u banani, najlosiji slide na mobitelu, kad sam vidio kod frendice kad da zapinje sav, odmah sam odusto od danjeg koristenja, makar jednom frendu jos radi..n70 mi bratic poslao da se igram , pa ga rjesim nakon nekog vremena...jebemti ne sjecam se kad je to bilo prodo ga za 1200kn ko nov s folijom na ekranu jos(mogo sam i vise dobit,nisam znao da ce bit trazen), i uzeo k750 i ustedio 200kn
i bio puno zadovoljniji a vidim danas ga ljudi jos i vise cijene i uspoređuju po cijeni s k800...ne znam al n70 me nije nikako odusevio, glomazan, neko bas plastican efekt kucista znas sta mislim...simbian nis posebno, baterija se cucla, jedino video bio ok naspram fotki koje nisu nes...i da djeluje glomazno a ni nije malen, jedino sto ima velik ekran s malim pixelima, nis posebno, posto je ova tema simbian il ne, mogu rec da sam u tom trenutku bio duplo zadovoljniji s k750, baterija duplo duze, slike bolje,manji ljepsi, i jeftiniji....al dobro sta sam ja jedan kojem simbian igra il ljepsi player za muziku nis ne znaci... pitas kak je to, kolko je sporo...pa siguro neki frend ima simbian, trazi ga mob na 2dana i prouci sve prednosti i mane tog, i odluci oces obican mob, il ces koristit mogucnosti simbiana...

..n70 mi bratic poslao da se igram , pa ga rjesim nakon nekog vremena...jebemti ne sjecam se kad je to bilo prodo ga za 1200kn ko nov s folijom na ekranu jos(mogo sam i vise dobit,nisam znao da ce bit trazen), i uzeo k750 i ustedio 200kn

Bookmarks