Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Tema: qtec s110

Threaded View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle. Govorim općenito, uvijek ima izuzetaka.
    Ove aplikacije koje navodiš od prije 3-4 godine nisu uopće imale pravilno izvedenu instalacijsku proceduru i naravno da nisu radile kad ih je krpao kako je god tko stigao
    Takve aplikacije ne treba niti gledati jer u pravilu iza svake stoji bolja i naprednija verzija koja radi odlično.
    SVE aplikacije koje sam ja probao koje su pisane za WM2003 su radile i još rade na WM5 bez frke, čak i aplikacije pisane za MS DOS kao i emulatori.
    Jedino što mi je nekada problem su performanse uređaja i compact network kojeg mi se ne da upgrade-ati na 3.5

Ako gledamo sadašnjost a ne stanje prije 3-4 godine kad su aplikacije bile još u povojima onda ćemo često kod izbora software-a primjetiti "min.requirements WM5", što će reći...dečki sa WM2003 zaboravite na taj software nažalost

Još jednom da napomenem...aplikacije sa WM2003 mi uredno rade na WM5 uz izuzetak nekih stvari poput softkey tipki koje su predviđene za WM5 i WM6 aplikacije.

Nećemo sada gledati one aplikacije stare preko 3 godine već ono što se sada nudi. Mada mi i one uredno rade.
    Ali moram nažalost reći da ima sve više novih aplikacija koje jednostavno nisu kompatibilne sa starijim sustavima, čak neke ne rade niti na WM5 već samo WM6 što poprilično otežava ljudima izbor aplikacija.
    Prema tome ja nikako ne bih preporučio ljudima da uzimaju uređaj sa WM2003SE sustavom ako mogu uzeti nešto sa WM5 ili WM6.
    To je moje iskustvo.
    Valjda se slažeš.

A jesmo ga otišli u off
    Zadnji uredio Wisher : 10-07-2007 u 11:46

Slične teme

1. qtec s200!!!
    By mmarko in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-03-2007, 17:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme