dobar smajl, sam malo olabavi jezik
Izvorno postao vjeko dobar smajl, sam malo olabavi jezik E sada je već kasno....budući da sam to sa markerom napravio... Ma dobar je i ovako ravan....bitno da je dugi...
Izvorno postao GoranZagorje E sada je već kasno....budući da sam to sa markerom napravio... Ma dobar je i ovako ravan....bitno da je dugi... uzmi acetona..pitaj curicu nek ti da.. ovak me jezik podsjeca na penis
Izvorno postao vjeko uzmi acetona..pitaj curicu nek ti da.. ovak me jezik podsjeca na penis Pitao curu za aceton....naravno da ga ima.... Nego kakav da mu jezik napravim, kak misliš labav? Daj ga nacrtaj pa stavi sliku...
Izvorno postao GoranZagorje Pitao curu za aceton....naravno da ga ima.... Nego kakav da mu jezik napravim, kak misliš labav? Daj ga nacrtaj pa stavi sliku... ...napravi dim i bit će cigara ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::.. MOWNED -> Lista mojih uređaja kroz godinelast.fm - Wild Boy
Izvorno postao //Wild-Boy\\ ...napravi dim i bit će cigara ... Daj reci si uslikao susjedov tanjur?
krivog wilda si pitao
Pravila foruma
Bookmarks