probaj sa "sudo make" (bez navodnika), nakon ove komande bi te trebao pitati root password i dalje bi trebalo normalno raditi (i ostale komande koje trebaju takve ovlasti koristi sa sudo ispred komande)
Imam Ubuntu 6.06 LTS. I sad hocu instalirat drivere za wlan no medutim kad utipkam naredbu make ono kaze make:command not found. I sad jel to neki iznimni slucaj da je kod mojega samo tako ili treba dodatno nesto napraviti. Help please!
probaj sa "sudo make" (bez navodnika), nakon ove komande bi te trebao pitati root password i dalje bi trebalo normalno raditi (i ostale komande koje trebaju takve ovlasti koristi sa sudo ispred komande)
I to sam probao, ali nista, Uglavnom driver je u jednom folderu pa preko terminala odem u taj folder i tamo stavim make, i ono ko da nepostoji ta naredba!
bash: make: comand not found!!
ljudi, molim vas za pomoc, prvi put sam instalirala ubuntu 8.10, i skinula sam na njega open office 3.0.
jezik na ubuntu mi je hrvatski, a kad otvorim open office writer, on mi je cijeli na grčkom alfabetu.
slijedila sam postupak instalacije offica koji je napisan na nekom pitaj boga kojem forumu.
kako promijeniti postavke da to bude na latinici i na hrvatskom? moze i na engleskom, ali barem minimalno da bude na latinici....
hvala
Bookmarks