eto, vec je bolje stanje..
hdz 60 mandata
sdp 57 mandata![]()
ja sam i dalje optimisticna.. al djabe sve to kad ce nam odlucit dijaspora.. mislim, za ubit se..![]()
HDZ
SDP
HSP
HSLS
HSS
HNS
Neću glasati jer nemam za koga
eto, vec je bolje stanje..
hdz 60 mandata
sdp 57 mandata![]()
ja sam i dalje optimisticna.. al djabe sve to kad ce nam odlucit dijaspora.. mislim, za ubit se..![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
kako sada stvari stoje, hdz ima 61 mandat, u sto je vec pribrojen jedan dijaspore, dakle s kompletnom dijasporom imat ce ih 67. plus jos 8 od hss-a, to je 75.. za ostale necu prognozirati.. jos..
sdp zasad ima 57 mandata. plus 10 hns-a, to je 67 mandata. plus 4 glavasevih, to je 71. plus ids, to je 74. opet mi se cini da je hdz u nekoj prednosti.. tijesnoj vrlo.. no, vidjet cemo..
optimisticna sam glede setse i sedme izborne jedinice gdje se svakih 5 minuta stanje mijenja u korist sdp-u.. takodjer i u cetvrtoj hdz ozbiljno visi..
u nekim jedinicama jos je puno neobradjenih birackih mjesta..
do jutra je sve moguce..
ono sto znamo jest da dijaspora nepobitno hdz stavlja kao relativnog pobjednika, no koalicije bi ih tu vrlo lako mogle potuci, pogotovo ako se stanje u 4,6 i 7 jedinici promijeni u korsit sdp-a..
i u tom slucaju bi zaista bilo presmijesno da sdp odnese pobjedu u 6 izbornih jedinica, a izgubi zbog dijaspore..
plakala bih najradije sto zivim u drzavi koja se igra demokracije, a nema pojma sto ta rijec znaci..
i da, sto se tice ovog mog zbrajanja, zbrajala sam po sjecanju, ne znam tocno jel dijaspora nosi 8 ili 7 mandata, jel ids ima 3 ili 4 mandata, kolko na kraji ima hdssb.. nisam ziher, isla sam po sjecanju.. no opet na kraju krajeva odstupanja nisu veca od 2 - 3 mandata..
ispravite me di sam fulala..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks