= Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
ne,nikako na tebe, nemam pojma kako si sebe pronasao u toj prici.
nisam nikoga direktno prozvao, vec opceniti slucaj osoba koji ni sami ne znaju zasto idu i za koga ce glasovat, samo su zatupljeni stvarima koje im nihovi roditelji usade, bez da imaju pojma uopce o cemu pricaju i kakvim brojkama raspolazu.
svatko ima pravo na svoje misljenje, ali to onda treba potkrijepit argumentima kad se vec ulazi u neku raspravu sto si ti i ucinio, i zato ne znam odakle ti samo pomisao da sam mislio direktno na tebe.
sve 5, krivo sam shvatio!

= Citat = Izvorno postao pugy Pregledaj post
Plinska komora,stoka?Molim te ne izmišljaj,jer se ja tako ne razgovaram s ljudima.
Samo je rečeno - bori se za bolje uvjete tamo gdje živiš,a nas pusti da sami krojimo svoju sudbinu..
pa nisam ja ni napisao nigdje da si ti to rekao tim rijecima, ali ono.. iz tvojih tekstova tipa ne zanimate me ni vi ni stajaznam....naravno da te ne trebamo ni zanimat, ali imao sam osjecaj da bi rado napisao nesto slicno ovom gore! bez uvrede!

= Citat = Izvorno postao lili Pregledaj post
ma joj daj ,ocitat ce ti se on,al mislim da nije na nikog konkretnog mislio ,vec opcenito,jer vecina mladih koji ovise o roditeljima nerazmisljaju ,jer im je tako cist ok.Kak starci vele to je zakon.Ima i onih drugih ,kao i uvjek koji ipak razmisljaju.Kaj se tice glasanja u bih i dalje i sire.Nemam ja nista protiv ako im je ustavom to omoguceno ili zakonom svejedno,treba zakon mjenjat.I priznaces da i bilo tko u nekoj drugoj drzavi kroji sudbinu samo zato sto ima drzavljanstvo,a uopce nezivi tu i nezna ni rjec svog tkz.maternjeg jezika,to je apsurdno.I on ce zastupnik dijaspore sjedit u saboru i izglasavat nama koji zivimo TU !!!a on se tih zakona i nemora drzat,jer uvijek moze reci da je drzavljan one druge drzave..ma joj..u tom je problem..
ja priznajem da je to diskutabilno sve! Ja sigurno necu sutra odlucivat o tome, a ni vi! Sto se mene konkretno tice, mogu ga i ukinut, to sam vec napisao! Naravno da dosta ljudi nije zasluzilo, ali neki jesu! Kao sto rekoh, ja cu zavrsit s ovim, stvarno se ne bih volio dalje raspravljat, imam ucit, imam kolokvije u srijedu i petak tako da

edit:
za pugy-a, procitaj moj prethodni post, pise ''samo sto nisi rekao'', dakle nisam napisao da si rekao!