Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Bodovi
    4.258
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.258, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci ja uzmem neki drugi mob XY odem do pjesme na tom drugom mob. idem pod opcije> salji BT> trazi mi uređaje> nađe mi moj 6288> pita me za lozinku (bilo koja samo da na oba bude ista npr. 0)koju potvrdim na oba mob prilikom spajanja> na nokiji me pita hocu li primiti odgovorim Da> onda me pita hocu li dozvoliti automatsko spajanje bez autorizacije tu odgovorim bilo sta, preporucljivo je Ne>onda mi sa tog XY moba salje na moju nokiju sve do određenog postotka i prekine slanje jer nemoze na internu memoriju snimiti pjesmu od npr. 5MB jer ima samo 2.5Mb slobodnog prostora! Znaci problem je u tome sto ne salje na memorijsku karticu, ako nema mjesta na internoj memoriju!

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao medo_medak Pregledaj post
    Znaci ja uzmem neki drugi mob XY odem do pjesme na tom drugom mob. idem pod opcije> salji BT> trazi mi uređaje> nađe mi moj 6288> pita me za lozinku (bilo koja samo da na oba bude ista npr. 0)koju potvrdim na oba mob prilikom spajanja> na nokiji me pita hocu li primiti odgovorim Da> onda me pita hocu li dozvoliti automatsko spajanje bez autorizacije tu odgovorim bilo sta, preporucljivo je Ne>onda mi sa tog XY moba salje na moju nokiju sve do određenog postotka i prekine slanje jer nemoze na internu memoriju snimiti pjesmu od npr. 5MB jer ima samo 2.5Mb slobodnog prostora! Znaci problem je u tome sto ne salje na memorijsku karticu, ako nema mjesta na internoj memoriju!
    Kao i svaki mob tako i tvoj ima kojesta na sebi sto dolazi tvornicki a to ne znaci da moras to furati sa sobom. Jednostavno obrises slike i melodije koje ne koristis i fileove koji ti ne trebaju, kao mms sprance i ostale gluposti sto uzimaju mjesta, ona Vodafon sranja tipa link zauzimaju 1 kb. Ako cesto mijenjas teme i to ti zauzima mjesta i gusi normalan rad, jednostavno to obrisi i dobiti ces mjesta za taj file od 5 MB. mozes i programom MibiMB 3.3.5. Malo pronjuskaj po furumu pa ces naci , a ako ne javi se da ti posaljem link!
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Bodovi
    4.258
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma nije stvar u nekoj pjesmi od 5 MB koju sam ti naveo kao primjer, stvar je u tome da on treba fajle koje su vece od slobodne interne memorije slati na memorijsku, a ne salje. A vec sam obrisa 90% sranja sto su bili u internoj memoriji, ali opet, uzmi da ima stvari npr. videa od oko 7 MB a mobitel ima 6 MB interne memorije sveukupno, u takvim slucajevima nikakvo brisanje mi nece pomoci. Tako ako iko zna rijesenje bilo bi super. Ili cu ga na servis poslat.

Hvala ti Sator na pomoci , ali nadam se da razumis kako je to nelogicno i zasto to zelim rijesit!

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako je pod garancijom nosi ga u Mobis da ga nadograde na 6.43 v i sigurno ce raditi. Ja imam taj i radi bez greske, cak i odvojeno aplikacije rade. Mozes slusati player dok radis ili se igras u Javi!
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Benq siemens c81 bluetooth prijenos problem
    By ctodorov in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 11-10-2006, 16:44
  2. irda - prijenos podataka?
    By _lunac_ in forum Mreža
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 09-08-2006, 19:47
  3. Mobile CARNet (jeftiniji prijenos podataka)
    By coma_zgb in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 26-02-2006, 01:22
  4. Prijenos podataka sa kompa prek Irda (CX65)
    By brada in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 09-05-2005, 14:28
  5. Odgovora: 2
    Posljednji post: 21-12-2004, 20:22

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove