Nisam vidio, ali bilo bi to odlično. Još i da je patch da se java može pokretat sa kartice.![]()
Da li ima patch za njega da fileove primljene preko BT-a odmah sprema na karticu, a ne na mobitel?
Nisam vidio, ali bilo bi to odlično. Još i da je patch da se java može pokretat sa kartice.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Taj patch ima. Start java from anywhere ili tako nesta, ako ti treba dam ti link.
Može, nisam baš ni tražio jer mi kabel ne podržava V-klay, ali nek se nađe.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
http://patches.kibab.com/
Nadam se da ces naci. Jel ona siemensmania vise ne radi? Tamo je bilo dosta patcheva.
Jos nisam ubacio ni jedan, a nisam ni uspostavio da radi s v-klayom jer mi se ne da. Ako nista onda budem na zimu kad ne budem imao pametnijeg posla.
Hvala za link. Već se događalo da Siemensmania ne radi pa su ponovno proradili, nadamo se da će i sada.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OOOOOOOOOOkeeeeeeeeeeeyy ljudi pomoć kak da ja na tom albanskom ruskom il kaj je več to siteu to najdem može mi neko reči kam je sve išel PLIIIIIIIIZ
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Malo bolje pogledaj po stranici, ima dijelova na engleskom pa se moraš snalaziti ko i svi drugi. Za sada nema boljeg načina.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ok pokušal budem nadam se da budem uspio
ja sam išel na dictative machine writes to mmc nenam dal je to dobro al bdem probal
Zadnji uredio Sljaka : 08-07-2007 u 21:46
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Pa testiraj koji hoces patch. Samo što je Sljaka rekao prvo ubaci jedan patch i malo koristi mobitel da vidis da te taj patch ne zaje...a, a zatim ubaci drugi i tako redom.
ja isto gledam za te patcheve al v-klay nevidi glupi DCA-140....
kad ce nova verzija![]()
Parkour,Nogomet i Call of Duty 2 :D
Nova verzija čega? DCA 140 ne može i neće moći raditi s V-klayom. Za patchanje treba obični serijski kabel.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ej pa nije valda da taj kabal stvarno ne može? Joj.
To je isto kao sto sam i za cx70 morao koristiti stari serijski kabal?
Nažalost ne može
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma skužio sam. bez obzira na driver. Cim je mob ugasen nema ga vise na tom COM portu i onda ni ne moze reagirat. A kakav je to serijski kabal za ove BS-ove?
Nisam bas siguran da cu ga kupit, al eto da pitam.
Onaj koji se priključuje na RS232 port. Za njega ne trebaju driveri.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma kužim da je to serijski, nego kako se zove? Ovaj je DCA 140.
Ili ga mozda nema pa se mora pravit.
Nisam siguran ima tema o tome, DCA-100 ili 110.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Je našao sam. Zove se DCA-100. On je serijski, a ovaj moj je USB dakle DCA-140
Bookmarks