Voltaren rapid je jako dobar ali malo težak za želudac. Ketonal forte je isto tako dobar ali lakše pada na želudac. Teško je reći koji je bolji. Osim njih može se uzeti i Ibuprofen i Neofen forte koji su također dobri. Po meni su te četiri tablete najučinkovitije za zubobolju.
PREDATOR
hvala predator!!!!!!!
evo da se pohvalim sve su mi stare plombe promjenjene koje sam imala sigurno 15-20god.. (njih 7)
upravo dodjeh od zubarice, mada sa zadnjom plombom bas za "oprostaj" problemi... otiso karijes blizu zivca uz anesteziju sve lijepo podosta bolilo...krvarilo zubno meso...
skuzila da i zub do njega je lagano pod karijesom pa htjela popravit i njega... sat i pol na zubarskoj stolici znoj od glave do pete od muke... i nis sad sam doma s dva ketonala u zelucicu, ali kljuca jako jako sve skupa...ajde trpit cu sta mogu ali lagano te spali na zivce ta bol doslovno se ne mozes smirit lagano ludis i najradje bi glavom u zid a proslo je tek sat vremena!!!...nego pravi bed je sto kaze meni moja zubarica da ak ne prestane bol do sutra da dodjem da vadi zivac!!!
ali zasto????????
kolike su mi sanse da prezivi moj zubic?
a ako ne kakav je postupak? unaprijed po x-ti put vrlo zahvalna!!
hvala predatore i svim ostalima¨!!!
pOZZ od BAKSUZZZZZZZZZZZA![]()
Bookmarks