Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 155

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.146
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.146, Nivo: 36
    Bodovi: 22.146, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao missymop Pregledaj post
    špzrav svima!!
    pomno sam citala vas forum i imala bi par pitanja za tebe predator

inace dogodilo mi se to da sam dosla na blef kod zubara kojeg prvi put vidjeh, jer me bolio zub i pogleda on meni gornju dx osmicu i kaze ma to je za vaditi ni pet ni sest - daj sestro inekciju...BEZ SLIKANJA i mog pristanka..mislim si ok ajd sta je tu je bolje da ide van ako zna bolit (mada imam mijesta za sva 4 izrasle osmice) ono na belf bez slikanja u 2 minute mi izvadili zub jucer oko 8navecer...
    noc sam provela u drustvuvoltarenom retard-a i sad ne znam kako dalje pa bi te lijepo zamolila da mi preporucis koliko smijem uzimat voltare retarda na dan? da li smijem prat zube? sta jest? nemam savova...krvario mi je jucer cijeli dan...koliko treba da zacijeli(nemam neku natecenost koliko mogu skuzit)
    daj nam upute meni i svim buducim zrtvama izvadjenog zuba na blefr
    unaprijed zahvalna

Dobro, bilo je par slučajeva da sam i ja vadio umnjake pacjentima bez slike, kada sam procjenio da neće biti komplicirano.
    Što se tiće Voltarena (rapid, retard) možeh ih uzeti do 5, max 6 dnevno ali bolje što manje. Voltaren je dosta težak za želudac pa ako ti smeta uzmi Neofen forte ili Ibuprofen u istoj količini. Napravi čaj od žalfije ili kamilice i par puta dnevno isperi lagano ranu. sa četkicim nemoj direktno ići po rani dok malo ne zacjeli. jesti možeš sve ali opet treba paziti da ne žvačeš sa tim djelom dok se rana ne stisne.
    PREDATOR

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Operacija "Rasprodaja"
    By MrBlc in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 16-12-2006, 22:06

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke