dizem staru temu....
jeli ima ko iskustva s vadenjem gornjeg umnjaka?
prosla sam jedno vadenje al opet me ufatila frka))) misla sam da nece al sta je tu je... cula sam da su gornji zajebaniji za zvadit?
dizem staru temu....
jeli ima ko iskustva s vadenjem gornjeg umnjaka?
prosla sam jedno vadenje al opet me ufatila frka))) misla sam da nece al sta je tu je... cula sam da su gornji zajebaniji za zvadit?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
mila, a kako ces ti rodit jednog dana kad te operacije umnjaka tako panicno strah?
opcenito svi zahvati (tipa brusenje i tede) jace bole na gornjoj nego na donjoj celjusti. ali tebi ne budu na zivo brusili gornji zub, nego ce ti ga vadit pod anestezijom, zar ne?
nakon toga osiguraj si nadohvat ruke sredstvo protiv bolova (kad anestezija pocne pospustati, of kors da ce bolit..), ja bih preporucila lekadole jer nisu teski za zeludac a meni recimo za raznoraznu vrstu bolova pomognu.
nisam vadila umnjak, al sam vadila dvojku gore. bolovi nisu bili strasni.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Malena, da te malo utješim: po meni je lakše izvaditi gornji umnjak od donjeg. Lakše je meni koji vadim, zbog samog položaja zuba a čini mi se da je i pacjentima to nakako lakše podnjeti nego vađenje donjeg umnjaka.
To vađenje dosta ovisi i o položaju korjenova tj. njihovoj zakrivljrnosti ali u principu je po meni lakše izvaditi gornji umnjak od donjeg
PREDATOR
Bookmarks