Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 155

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.876, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbeq Pregledaj post
    Ajde, super da si dobro...kolko tolko prosla, valjda budu bolovi trajali što kraće. Meni najgore biti na stolu, nevolim kad mi netko dugo prčka, utrne, ukoči i otpadne mi vilica, bolove poslije kolko tolko mogu podnijet, stolica me živcira.

Inače, upravo tako meni izgleda jedan zub, ali kako je zubarica mi rekla. Dok ne boli nećemo dirat, možda se izravna... hmmm :/

btw: uz rezanje obraza i vađenje tog zuga, jel ti izvadio još koji zub kako bi mogao izvadit taj umnjak, ili je samo njega izvadio?
    to su i meni rekli prije 2god.... ma kirurg mi je fakat bio zakon....cijelo vrijeme mi je nes prico sam da ne umirem.... pikica ne boli uopce btw.....
    a sad vec pocinje rasturat, vec sam na voltarenima....... i ledu

izvadili su mi samo tu 8, ali imam savove duz cijele celjusti i obraza, bas je rovo i kopo, krvari mi sad skroz drugi zub tak da nemam pojma, nezelim uopce ni gledat, u petak je reko da dodem da me pogleda..... dobila sam i antibiotike.

a ak ce mi bolovi bit jaci idem si u dupe jednu šricu voltarena zabit, ... ovo je jebeno uzasno.
    a ti se neboj nece ti vadit drugi zub....

bem ti zaosztalu evoluciju i umnjake......
    Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A dobro, meni je najvažnije da mi ne vadi zdrave zube kako bi umnjak izvadio, sve ostalo se da preživit.

A ti probaj ne čačkat sa jezikom (jer ja znam čačkat i zayebat često) te rane i slično i prije će zarast.
    Ja imam konstantno problem sa jednim zubom, nitko mi ga nemože popravit a da mene boli zub, tako da sam primio x inekcija, i ne boli, ali neće niti da utrne do kraja
    Trebam nekog zubara koji će mi znat popravit taj jedan zub kako spada. Novci nisu u pitanju, (naravno da nije neka nebulozna cifra ) jer ja polako već ludim... inače imam sve zdrave zube, ali eto, godinu i pol vodim borbu sa ovim...
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    javi se na pm ako hoces da ti preporucim koga

i da- ne cackam jezikom, kad me boli pa ni nemrem, jos imam tupfer, krvari mi to dosta jbga.

Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.146
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.146, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A dobro, meni je najvažnije da mi ne vadi zdrave zube kako bi umnjak izvadio, sve ostalo se da preživit.

A ti probaj ne čačkat sa jezikom (jer ja znam čačkat i zayebat često) te rane i slično i prije će zarast.
    Ja imam konstantno problem sa jednim zubom, nitko mi ga nemože popravit a da mene boli zub, tako da sam primio x inekcija, i ne boli, ali neće niti da utrne do kraja
    Trebam nekog zubara koji će mi znat popravit taj jedan zub kako spada. Novci nisu u pitanju, (naravno da nije neka nebulozna cifra ) jer ja polako već ludim... inače imam sve zdrave zube, ali eto, godinu i pol vodim borbu sa ovim...
    Kaj ti je s tim zubom? Jesi slikao? Ako se postavi dobra dijagnoza sve se da rješiti .
    PREDATOR

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovak...

Znači taj zub se nalazi dolje, ovako sa moje strane desno predpredzadnji... 6-ica valjda... uglavnom ide jos jedan zub pa onda umnjak koji jos nije izasao...

1. prije 2-3 godine neznam kad uglavnom, taj zub je dobio karijes, i ok, to je očišćeno, zakrpano, sve super, ne boli, mogu normalno grist jest...
    2. prije 1,5 god ta plomba se raspala, ispala, dođem zubaru drugi dan, on to čisti brusi, meni krvari, pošalje me doma sa lijekom da dođem par dana kasnije... dođem, on se tam grči, znoji, pokušava zakrpat al opet to krvari (jer je OPET moro neki qurac brusit a nema potrebe brijem) i naravno da krvari i nekak jeeedva je uspio zakrpat i zatvorit. ALI mene je to kada sam krizao nešto tvrđe (npr. petit buer keksi) onak zaboli me, ko na živac da ide. Tako da sam na tu stranu jeo ultrameku hranu a na drugu tvrđu recimo.
    3. Do prije pola godine kada sam usput išao sa starom nekoj drugoj privatnici reko ide stara nekaj krpat idem i ja opet probat... Ona me naručila da slikam i vidi se rupa u zubu i jedan mali dio rupe dotiče živac. Ona meni stavi nešto što će meni kao regenerirat taj dio zuba tako da se iznad živca stvori neki tvrdi sloj pa će onda to zakrpat, i tako ja furam te lijekove i slično i ona to zatvori i opet ista stvar, potpuno ista se dogodila... i sve je opet isto.
    4. Prije 1 mjesec opet ta plomba je ispala, dođem ja opet kod nje i opet sve isto mi napravi i opet boli kada grizem tvrđe.

JA VIŠE NEMAM ŽIVACA.

Postoje 3 izlaza koja bi ja sad NAREDIO BILO KOJEM ZUBARU:
    1. da mi čupa živac van (al nebi htio da mi se zub uništi i slično)
    2. da mi nekak kako god zna to izliječi... viša sila ili bilo kaj
    3. zadnja solucija da to čupa van, ŠTO STVARNO NEBI HTIO...

ALI
    , najvažnije od svega je, kako sam ja mogao sa onom PRVOM plombom sve jest, ona ispadne i tjedan dana poslije imam novu plombu i nemrem isto jest... nevjerojatno, totalna misterija...

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.146
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovak...

Znači taj zub se nalazi dolje, ovako sa moje strane desno predpredzadnji... 6-ica valjda... uglavnom ide jos jedan zub pa onda umnjak koji jos nije izasao...

1. prije 2-3 godine neznam kad uglavnom, taj zub je dobio karijes, i ok, to je očišćeno, zakrpano, sve super, ne boli, mogu normalno grist jest...
    2. prije 1,5 god ta plomba se raspala, ispala, dođem zubaru drugi dan, on to čisti brusi, meni krvari, pošalje me doma sa lijekom da dođem par dana kasnije... dođem, on se tam grči, znoji, pokušava zakrpat al opet to krvari (jer je OPET moro neki qurac brusit a nema potrebe brijem) i naravno da krvari i nekak jeeedva je uspio zakrpat i zatvorit. ALI mene je to kada sam krizao nešto tvrđe (npr. petit buer keksi) onak zaboli me, ko na živac da ide. Tako da sam na tu stranu jeo ultrameku hranu a na drugu tvrđu recimo.
    3. Do prije pola godine kada sam usput išao sa starom nekoj drugoj privatnici reko ide stara nekaj krpat idem i ja opet probat... Ona me naručila da slikam i vidi se rupa u zubu i jedan mali dio rupe dotiče živac. Ona meni stavi nešto što će meni kao regenerirat taj dio zuba tako da se iznad živca stvori neki tvrdi sloj pa će onda to zakrpat, i tako ja furam te lijekove i slično i ona to zatvori i opet ista stvar, potpuno ista se dogodila... i sve je opet isto.
    4. Prije 1 mjesec opet ta plomba je ispala, dođem ja opet kod nje i opet sve isto mi napravi i opet boli kada grizem tvrđe.

JA VIŠE NEMAM ŽIVACA.

Postoje 3 izlaza koja bi ja sad NAREDIO BILO KOJEM ZUBARU:
    1. da mi čupa živac van (al nebi htio da mi se zub uništi i slično)
    2. da mi nekak kako god zna to izliječi... viša sila ili bilo kaj
    3. zadnja solucija da to čupa van, ŠTO STVARNO NEBI HTIO...

ALI
    , najvažnije od svega je, kako sam ja mogao sa onom PRVOM plombom sve jest, ona ispadne i tjedan dana poslije imam novu plombu i nemrem isto jest... nevjerojatno, totalna misterija...
    Ako hočeš da ti ja pogledam taj zub javi se pa čemo se dogovoriti.
    Mob 098 356 309 Igor
    PREDATOR

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na ponudi, spremio sam broj, zasada jos nemam vremena, puno toga se poklopilo, ali budem...

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.146
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na ponudi, spremio sam broj, zasada jos nemam vremena, puno toga se poklopilo, ali budem...
    Ok, slobodno se javi .
    PREDATOR

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa zasto ti ne iscupa taj koji te muci, onda ce ti se i 8ica ispravit... tak je moja sestra vadila 7, 8 je isla ukoso i na kraju je bilo dovoljno mjesta da se ispravi....

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malena Pregledaj post
    a sad vec pocinje rasturat, vec sam na voltarenima....... i ledu

a ak ce mi bolovi bit jaci idem si u dupe jednu šricu voltarena zabit, ... ovo je jebeno uzasno.
    a ti se neboj nece ti vadit drugi zub....
    Da ne piješ ove antibiotike, preporučio bih ti jednu anesteziju po imenu absinthe, zelene je boje i ima otprilike 70 % alc. zagrliš par boca i polako cuclaš, vjeruj mi nikakvih bolova nemaš + feeling do yaya.... Ovaj voltaren je voda..

Drž se , ne daj se!
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Operacija "Rasprodaja"
    By MrBlc in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 16-12-2006, 22:06

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove