Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 46

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

A di je zapravo FZ50 ?

Eto, citiram dio recenzije iz e-fotografije. Čitam nabrojene aparate, čitam i druge recenzije gdje se više-manje uspoređuju uglavnom isti modeli, ali FZ50 se nekako nigdje ne pojavljuje....da li vi imate odgovor za to?

Pristalica sam usporednih testova. U testovima analognih kamera sam ih uvijek s veseljem predstavio. Kako se brza izmjena digitalnih modela još uvijek nastavlja, pričekat ću još na Panasonic FZ18 da mogu napraviti usporedni test između Canon S5 IS, Fujifilm 8000fd, Olympus SP-550, Panasonic FZ18 i Sony H9. Znači kamere koje su glavni konkurenti u tom „mega zoom“ razredu.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    LG GT540
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam objašnjenje: ne pojavljuje se : jer ljudi hlapljivo trče naprijed: jer ono što je novo u "njihovom umu" je i bolje: ne dobro, bolje je jer je novo. I ja tu nemam komentara. Dat ću ti samo jedan primjer: svi će ti reći da Canon EOS 350D ima brdo mana. No isto tako: mnogi će reći da su se sa njime naučili fotkati.
    Nisi mi odgovorio: zar je tako teško staviti par primjera na RS i poslati nam linkove i reći: što konkretno ne valja kod slika: s čime nisi zadovoljan?
    Treba riješiti problem, a ne slušati ljude okolo (ovo je prijateljski i dobronamjeran savjet)
    Camera Obscura - the best camera ever :)

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    E66 + 2Gb
    Operater
    Vip
    Godina
    60
    Bodovi
    7.206
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.206, Nivo: 20
    Bodovi: 7.206, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zagi07 Pregledaj post
    Eto, citiram dio recenzije iz e-fotografije. Čitam nabrojene aparate, čitam i druge recenzije gdje se više-manje uspoređuju uglavnom isti modeli, ali FZ50 se nekako nigdje ne pojavljuje....da li vi imate odgovor za to?

Pristalica sam usporednih testova. U testovima analognih kamera sam ih uvijek s veseljem predstavio. Kako se brza izmjena digitalnih modela još uvijek nastavlja, pričekat ću još na Panasonic FZ18 da mogu napraviti usporedni test između Canon S5 IS, Fujifilm 8000fd, Olympus SP-550, Panasonic FZ18 i Sony H9. Znači kamere koje su glavni konkurenti u tom „mega zoom“ razredu.
    Nezgodno je kaj se rokovi izlaska potiho pomiču. Ali ćemo napraviti test u svakom slučaju sa FZ 18 i ostalima čim se pojavi. Možda čak i u ZG.
    Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
    Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Da, pepi, imaš pravo

Nisam ti odgovorio-pitao sam a ne surađujem pa ispadam bezobrazan-jer mi treba više vremena da suvislo sročim probleme i potkrijepim pravim primjerima.
    Šaljem ti PP.
    A što se ovog zadnjeg tiče, moje je mišljenje da ga ima mali broj ljudi, pa im možda nije interesantan.
    E, sad, ako ga malo ljudi ima, a po forumima mi se čini da je tako-zašto ga malo ljudi ima?
    Cijena je sigurno bitna, jer je u svojoj klasi mislim najskuplji.
    Kad sam ga kupovao, nisam želio da mi cijena bude omča oko vrata glede izbora-tražio sam, čitao recenzije, pitao...pitao pa odlučio, i onda sam pogledao cijenu pa je ispalo kako je ispalo.
    A što se tiče ocjena po recenzijama, ocjena kvaliteta fotki mu nerijetko prelazi ocjene nekih razvikanih DSLR-ova.
    ako su recenzije mjerodavne i profesionalno napravljene...
    Ili ga ljudi ne kupuju se pokazo da za taj novac premalo daje???
    Ne znam, samo nagađam.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    LG GT540
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zagi, odgovorio sam ti na PP, a što se tiče ostatka teksta. Recenzije postaje nebitne (preporučam toplo i tebi) da ih zaboraviš jednom kada kupiš aparat. Onda ti postaješ vlastiti recezent. Ja se trenutačno ne zamaram što su mi slike ovakve ili onakve, prije neki dan sam kupio 160 GB harda samo za slike: dakle imam ih brdo. I to je ono što me čini da fotkam i da ljudi govore kako su mi slike super. Ne znam, možda sam ja zaostao pa meni ne treba bolje od FZ50, ali činjenica je da imam dosta fotki koje sam prodao na 45*30 cm, dakle nešto vrijedim. I sve one su fotkane sa FZ50. Dakle i on nešto vrijedi. Nema aparata koji nema mane. Svi imaju manu. FZ ima brdo mana i ne ponaša se onako kako piše u manualu: ali who cares? Život ide dalje, ne želim se zamarati sa recenzijama i zašto ga netko ima ili nema. Dok se zamaram sa time, fotke mi prolaze ispred nosa. Što ti je bitnije?
    Camera Obscura - the best camera ever :)

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove