Hvala Pepi_31, inače tvoj odgovor sam već dobio kad mi je nick bio minolta, ali sam zaboravio password pa sam se logirao po imenu.
Inače jesi zadovoljan sa fotičem još uvijek? Polarizator odgovara bilo koji 55 mm ili sam za DMC FZ50?
Hvala Pepi_31, inače tvoj odgovor sam već dobio kad mi je nick bio minolta, ali sam zaboravio password pa sam se logirao po imenu.
Inače jesi zadovoljan sa fotičem još uvijek? Polarizator odgovara bilo koji 55 mm ili sam za DMC FZ50?
Ispravnije bi bilo reći: tek sada postajem zadovoljan aparatom. Nakon jedno 10.000 slika: uviđam što može i kako može, kako snimiti nešto da bude baš onako kako želiš da bude: znaš već unaprijed što možeš a što ne možeš snimiti.
Sada sam se uhvatio priručne makroleće: pa eksperimentiram sa time: to mi je ionako bio najveći gušt uvijek, a pogotovu sada: fino stativ RAW mod i škljocati dok ne crkne baterija![]()
Camera Obscura - the best camera ever :)
Hvala ljudi,
pepi_31 daj mi reci koju makro leću si stavil, kolko dođe i di si ju kupil jer je meni makro fotografija No1 pri srcu. Kolko uvećava? jer mi se čini da 5 cm super makro i nije baš top, jer ja na minolti imam 4 cm, a to me već nervira jer nemogu bliže tj. uvečati.
Observer osim hame di još ima za kupiti polarizatore i kolko si svojega platil?
Hvala unaprijed
Hama ima cirkularni polarizator od 55 mm za 190,00 kn, dosta jeftino, mogu očekivati neku kvalitetu ili da dam više love za nekaj kvalitetno.
Kaj je top i di se može kupiti?
Da ne kupim lošije pa da mi na kraju pokvari kvalitetu slike ... ne znam ne kužim se ...
Znam da ćeš se smijati kada vidiš kako to izgleda ,ali sam ja rekao da experimentiram sa makro lećom (dakle neka luda novotarija). Sve ti ovdje lijepo piše, a imaš i dosta slika koje sam dobio na ovaj način.
Camera Obscura - the best camera ever :)
He he dobra fora, a rezultati jako dobri. Baš me zanima ak imaš nekog kukca tak poslikanog, vretence ili nekaj slično.
Znači ako sam dobro skužil, dalekozor, i naopačke okrenut ili?
Ajde budi jos tako dobar pa nam molim te reci di si kupio taj dalekozor ili koja je marka jer sta god sam trazio nigdje nema taj tip di je na navoj prednji dio na fotoaparatu - srednji dio na dalekozoru!
Unaprijed hvala!
Stvarno svaka cast na ideji, i ja sam razmisljao o tome ali problem je sta staviti!
Zahvaljujem u svoje i Sasino ime!!!!
Bookmarks