= Citat = Izvorno postao hrc777 Pregledaj post
Nemam nikakvu ISDN opremu. Te opreme sam se najviše i bojao, jer isdn telefoni su skupi k'o sam vrag.
Ma u firmi bi mi dobro došla još jedna linija, pa sam si računao da bi vjerovatno bilo jeftinije uvesti isdn, pa dobiti još jednu dodatnu liniju, umjesto dovlačenja još jedne klasične analogne linije.
Tim bolje, znači da ti ovakva alternativa može sasvim normalno zadovoljiti potrebe broja govornih kanala.

ISDN je tehnologija koja je na žalost u Hrvatsku "zakasnila" par godina i samim time nije doživjela nekakvu veliku ekspanziju... (pričamo o manje od 100000 ISDN korisnika - podatak iz otprilike 2004. godine, a sada i manje). Naime dosta ljudi je koristilo ISDN za pristup netu uz jedan slobodni govorni kanal ili pristup netu preko dva kanala (128 Kbps) što je bilo kudikamo bolje od standardnog Dial-Upa (nazivno 56K). Širenjem širokopojasnog pristupa većina ljudi koja je imala ISDN, a uzeli su ADSL pristup, odjavila je ISDN i prešla na klasičan POTS (analogni telefonski priključak).

Sve naravno ovisi o tvojim potrebama... Ne znam... Obzirom da se ipak radi o firmi i poslovnoj upotrebi, ja bi se svakako raspitao kod svih operatora što se događa s njihovom opremom i uslugom kad npr. nestane struje. Za ISDN znam da radi jedan kanal (mod rada u nuždi). Za Optimine usluge OptiTelefon i OptiDSL sam siguran da telefon radi bez poteškoća u slučaju nestanka struje jer furaju klasičnu POTS+DSL priču sa splitterom. Za ostale operatore nisam siguran...

Nadalje, svakako bih provjerio rade li fax i POS aparati na svim raspoloživim kanalima/sučeljima... Ima toga još, no ovo mi se nakak čini dosta bitno...