Tim bolje, znači da ti ovakva alternativa može sasvim normalno zadovoljiti potrebe broja govornih kanala.
ISDN je tehnologija koja je na žalost u Hrvatsku "zakasnila" par godina i samim time nije doživjela nekakvu veliku ekspanziju... (pričamo o manje od 100000 ISDN korisnika - podatak iz otprilike 2004. godine, a sada i manje). Naime dosta ljudi je koristilo ISDN za pristup netu uz jedan slobodni govorni kanal ili pristup netu preko dva kanala (128 Kbps) što je bilo kudikamo bolje od standardnog Dial-Upa (nazivno 56K). Širenjem širokopojasnog pristupa većina ljudi koja je imala ISDN, a uzeli su ADSL pristup, odjavila je ISDN i prešla na klasičan POTS (analogni telefonski priključak).
Sve naravno ovisi o tvojim potrebama... Ne znam... Obzirom da se ipak radi o firmi i poslovnoj upotrebi, ja bi se svakako raspitao kod svih operatora što se događa s njihovom opremom i uslugom kad npr. nestane struje. Za ISDN znam da radi jedan kanal (mod rada u nuždi). Za Optimine usluge OptiTelefon i OptiDSL sam siguran da telefon radi bez poteškoća u slučaju nestanka struje jer furaju klasičnu POTS+DSL priču sa splitterom. Za ostale operatore nisam siguran...
Nadalje, svakako bih provjerio rade li fax i POS aparati na svim raspoloživim kanalima/sučeljima... Ima toga još, no ovo mi se nakak čini dosta bitno...

Odgovori uz citat
Bookmarks