...kako je sada sve pospajano?
Evo ovako imam broadband konekciju,2 pci lan kartice i kompovi su umrezeni i sve 5 ali kako da djelim tu internet konekciju pomagajteeeeee.
...kako je sada sve pospajano?
Spojis mrezni kabel s jednog kompa u drugi, spojis modem u jedan komp, odes na Network Connections, odaberes konekciju (desni klik properities na onu preko koje se spajas), pa na advanced i onda oznacis onu prvu kvacicu (allow other network users bla bla) i to bi trebalo biti to... Ak pravis da modem radi u router modu (jedan stalno spojen, a jedan ide na connect i bla bla) onda potrazi tu na forumu vec je bilo price o tome...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Da se nadovežem! Mogu li svoju adsl brzinu podijeliti sa nekim tko će se logirati na moju šifru, ali na laptop recimo! Dakle da obojica u isto vrijeme koristimo moj adsl?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Normalno da mozes ako je bezicni router.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
...mislim da ne jer kada je jedan spojen drugi nema pristup sa druge točke...
ja bi volio ograniciti brzinu wlana na routeru se 555.
a da preko lana ide ful brzina.jel se to moze?
@ marko - Sumnjam da se to moze (ono ogranicavanje brzine i tak to, mozda, al nisam nikad probao)...
@ sator - Al jedan od vas mora biti u router modu, a drugi se normalno spaja zbog toga sto se ne mozes logirati na net s jednim accountom 2 puta u isto vrijeme...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks