Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Stand By!

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može bez problema na nForce2 (Abit AN7). Kod mene se to zove S3 (S1 je obični StandBy). Inače, nema ti veze starost napajanja, jer 5VSB ti imaju SVA ATX napajanja, jer inače ne bi bilo moguće upaliti komp na taster već na sklopku (kao stara AT). Taj napon ti napaja matičnu dok je komp uštekan, a ugašen. Može ti samo imati veze ako ti napajanje daje malu struju, a imaš puno uređaja koji ti ostaju upaljeni kad je komp uštekan, a ugašen (tipa neka tipkovnica ili miš koji ima funkciju osvijetljavanja sobe, USB ladica 2,5 inča i sl.), ali to možeš riješiti tako da preko jumpera isključiš USB-ove dok je komp u StandBy-u.
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim dobro je to...no nisam previše zahtjevam oko toga...počekam ja dok se windowsi dignu i bez previše filozofiranja....

Neću prčkati po jumperima...neka bude kak je...

Ali me je bilo baš zanimalo kak to on ima a ja ne mogu....a nije ništa narihtavao nego samo stisne stand by i ugasi se sve....odmah ga upali za za 2 sekunde je tamo gdje je bio....

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove