novi čip, stabilizacija slike i pohvale u recenzijama da je dosta uznapredovao od 500-tke.
objektivi canon vs. oly - da, zamjenski objektivi za canon jesu jeftiniji, originali su skuplji.. a i za 4/3 sustav se pojavljuje sve više zamjenskih objektiva pa je to usporedivo. s druge strane, original objektivi kad gledaš su skuplji kod canona - usporedi L stakla canon sa ED staklima olyja na slicnim blendama....
konačna odluka je tvoja, mnogi bi ti rekli canon i točka. ja radim s olyjevim sustavom temeljenim na 500-tki i mogu reć da sam brat bratu zadovoljan (http://foto.muzika.hr/). kad bih mijenjao, išao bih na canona, ali na profesionalniji rang od 350tke i 400tke, te bi još canon morao sredit servis u zagrebu, dok to ne urede, ne uzimam ih baš ozbiljno u razmatranje (osim ak me ne sponzoriraju, to rado prihvaćam)... a nit imam toliki budžet na raspolaganju da uzmem od canona što me zanima...
p.s. olyje se da u oglasniku nevjerojatno jeftino nać... ljudi mijenjaju, neki opravdano, dobar dio mislim da ipak neopravdano... ak naciljaš išta sa 14-54 (ne 14-45) objektivom - to ti je 3x bolje neg 350D s kit 18-55 objektivom...

Odgovori uz citat
)... a nit imam toliki budžet na raspolaganju da uzmem od canona što me zanima...
Bookmarks