HELP stalno mi se gasi mob. a na servisu deli novi softw. i to al ništa ne znam kaj delati celog sam formatiral al ništa svakih 30 min mi se gasi i nova mi je baterija i unatoč punjenju ne znam problem.![]()
HELP stalno mi se gasi mob. a na servisu deli novi softw. i to al ništa ne znam kaj delati celog sam formatiral al ništa svakih 30 min mi se gasi i nova mi je baterija i unatoč punjenju ne znam problem.![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Jel ti ostanu tragovi slova, slike ili bilo cega sto je bilo na displayu tren prije gasenja? Kao kad ugasis tv, a ono ostane slika nakratko pa se "istopi"?
Ja sam s tim imao problem, a rjesio se skidanjem one prozirne folije s displaya koja bude naljepljena dok je u kutiji zapakiran.
Sad, ima li to veze ili nema, ne znam, ali meni se tako problem rjesio.
Zna mi se i sad ugasit, ali stvarno rijetko i to samo ako pokusavam brzo prolaziti kroz menije.
Probaj ga koristiti bez RSMMC kartice, ak se i tada ponovo gasi onda je pogrešno flashan. Ako ne, greška je do kartice pa nabavi drugu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bez rsmmc-a se to isto događa
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Ne znam je li tko primjetio, ali mob se cudno ponasa ako mu je baterija pri kraju.
Ako ima 6-7 poruku u inboxu, to postaje neizdrzivo, treba mu po 5 sek da udje u inbox, za otvorit poruku isto toliko. Nemoguce je pozvat nekog...
Mobitel ima mogucnosti i super stvarcica za male novce (bar onda kad sam ga kupio), ali da sam znao da ce bit ovako bugovit i problematican u radu, ne bih uzeo...
Ako isključimo mogućnost hardverske greške onda može biti jedino riječ o pogrešnom flashanju. Bilo bi najbolje ponoviti flashanje.
A što se tiče usporenosti i čudnog ponašanja kad je baterija pri kraju postoji vrlo jednostavno rješenje, zar ne?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma stoji to, ali ja ne govorim kad je ona baterija (ikonica) u kutu skroz prazna, vec kad ima 1/4. Tad je nemoguce s njim ista radit. Tesko ga je i ugasit.
Nevjerojatno...
Sva sreca da se punjenjem oporavi skroz pa ga sad stavljam na punjenje cim dodje do pola.
Ludast mob, da su bar izdali jos koju verziju softwarea prije raspada...
![]()
Pa koji je fw gore na njemu?
Zadnji koji je bio na www.benq-siemens.com, ver 51.
Vjerojatno je isti i kod yo_people, kad kaze da su mu dali novi.
Jos nisam cuo da su nekome u servisu update-ali na v51 pa zato pitam, mislim da oni upucaju v43 ili tako nesta.
E za to nisan siguran, nisam nosio u servis zbog upgradea. Imam kabel, pa u kucnoj radinosti to obavim.
Pa provjerite verziju FW-a koju imate. Čarobni kod je *#06#.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I trenutno nemogu provjeriti koja mi je verzija fw.-a na mob-u jer mi je na popravku po 3 put zbog zvučnika.
OK, kad budeš mogao javi, a ako nekog drugog muči isto ili slično neka prvo provjeri koja verzija FW-a je u mobu.
Iako ako povučete analogiju s kompom shvatiti ćete da kako vam komp blesira kad ga preopteretite isto možete očekivati i od moba.
U ova dva mjeseca koliko imam C81 meni nije nijednom zablokirao sam od sebe, ali je svaki puta kad sam "pretjerao" i tjerao ga da radi više stvari istovremeno ( uključen media player u pozadini, pokrenut BT, pokrenuta neka zahtjevnija Java aplikacija) uredno otkazao poslušnost. I sa FW 38 s kojom je kupljen i sa FW 51 na koju je nadograđen. Sve u svemu, nije realno očekivati od moba te klase, pa i cijene ako baš hoćete da ga možete "cijediti" do krajnih granica a da vam nijednom ne otkaže polušnost. Ako vam to treba onda ipak treba zavući ruku puno dublje u džep, ali ni onda nemate garanciju da vam se neće isto događati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OK provjeril budem ali meni se gasi recimo samo na jednoj zahtjevnoj java aplikaciji ,a dok imam media player uključen i bluetooth i još neki program i još bt transfer meni radi ko bubica.
Ma ovo gore je samo kao primjer, nisam vodio evidenciju o tome koje su sve stvari bile pokrenute, ali kužiš bit.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks