= Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
nebih htio dizati tenzije, ali sad me fascinira kako je zivot neki puta okrutan.
Ko za peh u novinama stoji da su uhapsili nekolicinu izgrednika koje se sumnjici za razbijanje busa i bacanje baklje u isti.
Medju inima je i Mario Brljevic (21). E sada mi se samo ostaje nadati kako to zaista nije nas bbbrljo, zestoki zagovornik teorije da su neki navijaci bespotrebno ugnjetavani od strane policije koji je uvijek za miroljubivu opciju.
Ali eto bas se poklopilo ime, prezime i godine.
http://cafe.mobil.hr/threads/13882-k...l=1#post218789
Totalno je nebitno je li to on ili nije...

...jer ako to i jest on, sigurno je greskom uhicen dok je miroljubivo setao psa i pozdravljao VIP goste iz Grcke prijateljskim mahanjem.

A onda ga je policija neduznoga i poslusnoga sigurno dodatno izmaltretirala i ugnjetavala, pritom krseci njegova osnovna ljudska prava, jer je krivo protumacila njegovo prijateljsko mahanje, zamijenivsi sivu vrecicu za drekece za kamen, a veseli i sareni povodnik za baklju...

...ne samo njega vec i sve ostale "pristojne" navijace, osim naravno one uvijek spominjane sacice, koja uvijek osramoti ovu ostalu dobru gomilu.

I tako opet dodje na moje:

= Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
Znam da si navijac i time pomalo pristran, i ja bi ih branio na nacin na koji ti to cinis da sam "jedan od njih"...uza sve koji se ne slazu s tobom u ovoj temi cinis to vrlo razborito...ali moras priznati da je ta nasilnicka i unistavacka komponenta jednostavo sveprisutna u vasem navijanju. Nasilnicko ponasanje i unistavanje nije iznimka kod vas...to je pravilo, iznimka su situacije (vecinom utakmice manjih tenzija) kada se nista ne unisti ili fizicki ne obracuna s nekime. Nasilje i unistavanje su folklor...nesto sto kao grupa bastinite i sto prepricavate vise sa ponosom nego sa sramom...to je problem i njega nece rijesiti strozi zakon ili "tezi" pendrek.