= Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
Ja samo znam da je zbog idijota poput ovih koji su napravili zadnje sranje mom klincu nazalost grah pao tako da izgleda da nikad nece ici na stadion gledati tekmu u zivo. Hrvatski nogomet a i bilo koja tekma kuda idu nasi vrli navijaci mi je poput gledanja wrestlinga.
dijelim misljenje. itekako.
i to me neopisivo zalosti, jer ja sam na stadionu prvi puta bila s 2 i po godine. (toga se ne sjecam, sjecam se slabo univerzijade koja je bila kasnije)
mi svi doma jako volimo nogomet. sport opcenito. ali cim su bojsi poceli pokazivati ono sto se do danas promijenilo nije, roditelji su me prestali voditi na stadion. ma, opcenito su poceli izbjegavati odlaske na sportske susrete. ohrabrili su se tek kad sam vec imala 13 - 14 godina, i to samo i iskljucivo za tekme badel zagreba, i to ne europske, nego domace rukometne lige u to doba to me stravicno ljutilo i zalostilo. i da, osjecam da sam ostala zakinuta za nesto fantasticno! nesto sto se preko malih ekrana ne da docarati. a sve zahvaljujuci hordi "intelektualaca" koji sebe nazivaju navijacima.
jos vise od toga me zalosti cinjenica da cu istu yebenu stvar i ja morati napraviti svome djetetu. iz istih razloga. i nisam mislila da ce to ikada izaci iz mojih usta, ali sada se nadam da mi dijete nece voljeti sport
al u jedno sam stoposto sigurna, "navijac/navijacica" nece biti. ni pod razno. vec u trbuhu cu zapoceti brainwashing