Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LoL. citajuci postove od zadnjih nekoliko dana mogu samo zakljuciti da je bbbrljo mozda fulao profesiju.
    Sa svojim iznosenjem stavova i kojecemu fakat bi imao velike sanse kao komicar ili tako nesto.
    Uopce ne znam sto uopce misliti o neandertalcima koji na utakmici Dinamo - Zagreb fuckaju igracima Zagreba koji izlaze iz svlacionice.

Ja samo znam da je zbog idijota poput ovih koji su napravili zadnje sranje mom klincu nazalost grah pao tako da izgleda da nikad nece ici na stadion gledati tekmu u zivo. Hrvatski nogomet a i bilo koja tekma kuda idu nasi vrli navijaci mi je poput gledanja wrestlinga.
    Za sve novce koje odvajam za stetu koju su napravili na svim utakmicama (razbijanje tramvaja, buseva, paljenje stolica, ljecenje u bolnicama jer su dobili po picci) dajem si zapravo nazivati ih idijotima, debilima i maloumnicima.
    Cekam samo dan kada ce se neko normalan iz murje sjetit i uvest konjicu na tekme. Pa cim izbije malo sranje neka pocnu tuc sve od reda. Pa ce zbog kolateralnih zrtava na stadionima ostati samo kretenoidi, a svak normalan ce ostat doma upravo zbog njih. S teroristima nema pregovora. Udri i gotovo!
    dobar grah daleko se čuje

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
    Ja samo znam da je zbog idijota poput ovih koji su napravili zadnje sranje mom klincu nazalost grah pao tako da izgleda da nikad nece ici na stadion gledati tekmu u zivo. Hrvatski nogomet a i bilo koja tekma kuda idu nasi vrli navijaci mi je poput gledanja wrestlinga.
    dijelim misljenje. itekako.
    i to me neopisivo zalosti, jer ja sam na stadionu prvi puta bila s 2 i po godine. (toga se ne sjecam, sjecam se slabo univerzijade koja je bila kasnije)
    mi svi doma jako volimo nogomet. sport opcenito. ali cim su bojsi poceli pokazivati ono sto se do danas promijenilo nije, roditelji su me prestali voditi na stadion. ma, opcenito su poceli izbjegavati odlaske na sportske susrete. ohrabrili su se tek kad sam vec imala 13 - 14 godina, i to samo i iskljucivo za tekme badel zagreba, i to ne europske, nego domace rukometne lige u to doba to me stravicno ljutilo i zalostilo. i da, osjecam da sam ostala zakinuta za nesto fantasticno! nesto sto se preko malih ekrana ne da docarati. a sve zahvaljujuci hordi "intelektualaca" koji sebe nazivaju navijacima.
    jos vise od toga me zalosti cinjenica da cu istu yebenu stvar i ja morati napraviti svome djetetu. iz istih razloga. i nisam mislila da ce to ikada izaci iz mojih usta, ali sada se nadam da mi dijete nece voljeti sport
    al u jedno sam stoposto sigurna, "navijac/navijacica" nece biti. ni pod razno. vec u trbuhu cu zapoceti brainwashing
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
    Cekam samo dan kada ce se neko normalan iz murje sjetit i uvest konjicu na tekme.
    Ne znam koliko slusas/citas vijesti, no koliko sam ja cuo, upravo to je manje-vise nova odluka iz policije - policajci na konjima na tekmama.
    Nemam pojma kako ce to funkcionirati, niti se mogu odluciti jel to dobro ili lose, ali eto, tako sam cuo.

Slične teme

1. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  2. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme