LoL. citajuci postove od zadnjih nekoliko dana mogu samo zakljuciti da je bbbrljo mozda fulao profesiju.
Sa svojim iznosenjem stavova i kojecemu fakat bi imao velike sanse kao komicar ili tako nesto.
Uopce ne znam sto uopce misliti o neandertalcima koji na utakmici Dinamo - Zagreb fuckaju igracima Zagreba koji izlaze iz svlacionice.

Ja samo znam da je zbog idijota poput ovih koji su napravili zadnje sranje mom klincu nazalost grah pao tako da izgleda da nikad nece ici na stadion gledati tekmu u zivo. Hrvatski nogomet a i bilo koja tekma kuda idu nasi vrli navijaci mi je poput gledanja wrestlinga.
Za sve novce koje odvajam za stetu koju su napravili na svim utakmicama (razbijanje tramvaja, buseva, paljenje stolica, ljecenje u bolnicama jer su dobili po picci) dajem si zapravo nazivati ih idijotima, debilima i maloumnicima.
Cekam samo dan kada ce se neko normalan iz murje sjetit i uvest konjicu na tekme. Pa cim izbije malo sranje neka pocnu tuc sve od reda. Pa ce zbog kolateralnih zrtava na stadionima ostati samo kretenoidi, a svak normalan ce ostat doma upravo zbog njih. S teroristima nema pregovora. Udri i gotovo!