iako sam neko vrijeme mislila ovu temu cak preseliti u cafe obzirom da se raspravljalo argumentirano, sada mi je drago sto nisam.
tema gubi svaki smisao, imamo jednog navijaca koji nas uvjerava kako su oni svi intelektualci s maximalnim dosegom psovanja rodbine, i nas sacicu s druge strane.
brainwashing bez smisla. i povlacenje besmislenih paralela.
ovo ne vodi nikamo!
lijepo molim da se skoncentrirate. jer kao prvo, mislim da tema ima potencijala ici u kafe, a kao drugo, ekipi je pun q ovih tu nebuloza i doci ce vam spamati s vremenskom prognozom.
sto, realno, mogu.
ovo je offtopic.
i ja ih necu u tome sputavati!
da se mene osobno pita, temu bih poslala u smece. jer mi navijaci ne trebaju nit u RL a time nit na forumu.
al necu. olfo, demokracija.
u ime iste, dajte se prestanite prepucavati k'o mala deca.
brljo, shvati da su "navijacki" problemi zadnja rupa na svirali u ovoj drzavi. shvati da ste omrazeni i da ste si za takvu sliku sami krivi. skup s intelektualcima i doktorima znanosti koji mamicu/drzavi/muriji/nastavi niz javno opce s rodbinom.
svi mi ostali, shvatimo da zapravo (sto je tuzno) nema smisla ista objasnjavati jer je brlji u jednu ruku mozak ocito dobrano ispran "ljubavlju" prema klubu.
on ce svoje, mi cemo svoje.
za koji dan netko ce nadobudno u gugl ukucat nesto vezano uz navijace i sjatit ce nam se tu na ovaj forum (nimalo blizak toj tematici) gro navijaca i opcit ce nam s rodbinom.
a to nam ne treba.

Bookmarks