Jao bbbrljo ovo ti moram rec..
Pokusao sam sutit, vidjet dal ces shvatit da vise nitko nema interesa u ovom prepiranju zato kaj kao prvo, nitko nece promjenit stav o navijacima zbog ove nase konverzacije i kao drugo jel si me jaaako razljutio sa jednom recenicom.
Kako nemas uopce srama, da branis takve debile, doslovno debile, koji idu "navijat"???
Pa ti mi se cinis valjda oke tip, radis, fino uzivas u zivotu i sad da se ti poistovjecujes sa onim mamlazima i balavcima koji neznaju zbrojit 2+2??
Eto savrsen primjer, onaj ludjak koji je onom policajcu izbio oko, je zavrsio neku gimnaziju i upisao glumu -.-..
Aj mi sam reci kaj je on mislio postic u zivotu sa takvom skolom?? O.o
Ne kazem da ljudi koji takve skole zavrse, da se nece nigdje zaposlit, ali niti 10% ljudi ne nadje kvalitetan posao o kojeg mogu ljepo zivjet...
I kao drugo...
ona tvoja recenica:
..Palice su nastale u zajebanciji..
Da sam ja to rekao pred svojim roditeljima, kupio bi zube rukama..
Da sad neko iz zajebancije ide crtat kukaste krizeve i pisat imena mafijasa po njoj ja bi mu glavu otkinuo sa ramena..
Takve debile i treba istuc, premlatit, strpat u remetinec, u sobu 5x5m!!
Eto, ovim si mi jos samo pojacao stav da su BBBi Budale Bez Buducnosti..
Aj, evo ako imas vremena, napravi popis svih ljudi u BBBu koji su nesto postigli u zivotu...
Pa takve ljude mozes nabrojat na prste..ak ih i ima uopce..
Ja kao prvo necu doc nikad na tekmu Dinama, ne zbog navijaca i tog, nego ne zelim dati 40-50 kn ili koliko je vec karta Mamicu i toj korumpiranoj upravi i ostalim seljacima tamo..
Radje cu si kupit sladolet, castit ekipu, popit kavu nego direktno njemu davat pare..
PS: Si skuzio da te ljudi ne fermaju u ovoj temi ni 2%??
Ti si nagomilao 3 posta jedan za drugim bez odgovora...

Odgovori uz citat
Bookmarks