Naravno, vi ste jedina nada Hrvatskog nogometa.
Te svjetske koerografije i navijačke pjesme ("ubi drotove" i slične)...
Probajte koji put ne doći (javno objavite kako BBB neće doći na tu i tu utakmicu) baš da vidimo kako će prazan stadion biti.
Radite ih više, pozovite i ostale građane, reklamirajte se...
Lijepo je što ste par puta pomogli, ali sa brojem akcija (i obrnuto proporcionalnim brojem ispada) će zasigurno rasti i reklama (u medijima koje toliko prezireš).
Opet se pozivam na Lunu, počnite od Zagreba.
U skoro svakoj srednjoj školi se par puta godišnje daje krv- pa "nikoga ne zanima".
Zanimati će one kojima je ta krv potrebna. Ne očekuješ valjda neku javnu pohvalu Kosorice što ste dali malo krvi...
I opet ti o ograničenim umovima... Pa daj shvati da navijači nisu najveći mozgovi Hrvatske i da oni jedini shvaćaju stvarno st(r)anje u državi.
Što želiš postići takvim izjavama- reakcije tj. odgovore tih na koje misliš ili nešto što je nama "ograničenim umovima" nedokučivo i neobjašnjivo?
Napisao sam po čemu su slične.
Znači, ako slična skupina ljudi sudjeluje u dvije različite stvari- to je isto.
Neki dobar film Polanskog je ista stvar kao i njegova pedofilija? Dobro, to je malo veći kontrast- ali shvaćaš što mislim.
Huliganstvo na stadionu bez pravog razloga (jasnog "ograničenim" stanovnicima države) tj. razloga koji se tek kasnije servira ljudima i koji se lako može svrstati u opravdanje - i prosvjedovanje zbog potencijalnog bankrota, otkaza, korupcije, snižavanja životnog standarda po meni nije isto.
I to što ti iz pouzdanih izvora znaš da su navijači u prvim redovima se može svakako protumačiti- ili da su oni najpametniji i shvaćaju stvaran obujam situacije u kojoj se država nalazi ili su naučeni kako biti hrabar i opak pod okriljem mase.
Makar, ne znam kakvi su navijači u tim zemljama pa ništa ne tvrdim.
Ali, kod Hrvatske se ne bih puno dvojio.![]()

, počnite od Zagreba.
Odgovori uz citat
Bookmarks