2Bimbi: gle njima su svi krivi, kaj ces.... ti, ja, cijeli svijet im je kriv...

Pa sad sam vidio snimke, pa to je to je zbilja bez kontrole, bez reda i normalnog ponasanja. Reda treba bit i EOD. Ako si se ogrijesio o zakon, trebas biti dovoljno musko da snosis poslijedice. Da ste to napravili u Pakistanu,Iranu ili Siriji bili bi sa odrezanim rukama.

Da su se navijaci oglasili, osudili debile u svojim redovima, zahvalili policiji i redarima sto su radili svoj posao i ispricali se gradjanima Zagreba sto su napravili sranje, sutra bi se uclanio u BBB (iako ne pratim nogomet nego cisto radi supporta). Ovako su fakat ispali jadni , kukavice..sto se vidi i sto rade na tribinama..

Joj, ja sam zapalio baklju da budem frajer.. onda mi je dosao neki seronja zastitar pa sam ga poslao u k. i ispao jos vec frajer, onda su dosli murijaci a oni su piz.. pa smo njih sve poslali u k. i bili jos vece face, onda me murijak primio za ruku pa sam mu samar odalamio..i 5 min. kasnije...joj jadan ja, istukli su me, tukli me palicama, oni nisu normalni, to se ne smije radit, krsili su moja ljudska prava.... LOOOL.