i nisi mi nista objasnio osim da despic nije bio u frakciji.
sto su te frakcije, zasto postoje, jesu li clanovi udruge?
zasto se za njih ne zna?
zasto onda, ako nisu militantni kako tvrdis, se o njima ne prica, osim u kontekstu nekih sranja, i uvijek s epitetima "nasilna frakcija, agresivna frakcija, ovakva onakva frakcija"?
koliko ih je? cime se oni bave? zasto jednostavno ne mogu biti "obicni" bed blu bojsi? jel se te frakcije kolju s "obicnim" bed blu bojsima?
tko izaziva nerede?
a ti si vidio na svoje oci da ovi na istoku nisu podivljali i prije nego su, olfo, vidli da decka mlate? kak su oni to vidli uopce s tribine? jesu imali dalekozore pa im nije nikako mogao promaknuti sitan detalj poput onoga da je taj decko mozda nogom krenuo na murjaka (pretpostavljam da rukom nije jer je bio u lisicama).
nije da ovime, zvucim si ko papiga, po ne znam koji put to vec pisem, opravdavam muriju, nego ti samo dokazujem da je vase cviljenje "oni su isprebijali jadnog decka" vec toliko ocufano i izlizano kad svi dobro, jaaako dobro znamo kakvi ti vasi kompanjoni navijaci znaju biti..
pricaj mi o frakcijama. zasto udruga o njima suti. mozes mi odgovorno tvrditi da nitko, ama bas niti jedan clan udruge nije nikada zapoceo provokaciju i prvi bacio stolicu na muriju?
bimbi, nije tajna, 11.9. 2009. datum udaje, a ovaj drugi valjda ne trebam puno objasnjavati. dogadjaji koji me strasno intrigiraju i neopisiva zelja da odem na to mjesto. a nitko nece samnom
EDIT: e jesam glupava. tek sad, kad sam vec odgovorila, sinulo mi je da mozda ne pitas mene, vec brlju za sig
kako god, bar ti je moj objasnjen![]()

Bookmarks