Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Citam ovo sve, i slazem se sa vecinom prijedloga, no mislim da bi prvo sljedece sto bi BBB trebalo uciniti (i sto je moguce i najmanje sto mogu), a sto bi im donekle povratilo neki ugled, bilo pod hitno se kategoricki, jednoglasno, i sto je najbitnije, sto preciznije distancirati od tih tzv. frakcija, huligana i ostalih probisvijeta. Svejedno, ili objavom imena osoba za koje znaju da nisu iz udruge a prave nerede (ili barem imena "nepozeljnih" frakcija), ili objavom imena vlastitih legitimnih clanova. Velika vecina javnosti je cvrsto uvjerena da su BBB sve sami huligani, ili da ih barem svekoliko stite, te ako BBB ne ucine ovo sto napisah, to je zapravo dokaz da je javnost u pravu. Zapravo, nije mi jasno kako i zasto se BBB nije vec daaaavno distancirao od takvih, ako je udruga stvarno sastavljena od tako uljudnih i civiliziranih ljudi... Da ja vodim udrugu i da mi netko tako "sa strane" blati ugled, odmah bi se pobrinuo da se zna da to nismo "mi".
    bas to! bingo!!
    ja jos uvijek cekam da nam brljo pojasni sve to s tim fakin frakcijama, jesu li to clanovi udruge i zasto udruga iste nit spominje, a kamoli da se od njih ogradi.
    nikada, niti sa jednim imenom, ma nadimkom bar, oni nisu izasli u javnost i rekli "taj i taj je kriv", "taj i taj je/nije iz nase udruge.
    a sorry, sjever nije bas milijunska metropola i nije da se preko nekoga tko zna nekoga od nekoga takve stvari ne mogu saznati.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    bas to! bingo!!
    ...
    ...da skroz.

Nego, ako si naravno smijem dopustiti...kakvo značenje skriva sig?

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Slične teme

1. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  2. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme