pa, da!
jer nisu bojsi lomili stolice zbog najvece nezaposlenosti u drzavi ikada. niti zbog kriznog poreza. niti zbog ministra milinovica.
lomili su ih zato sto ih je nazivciralo kaj je murija dosetala na tribinu.
murija ih je zasmetala.
tak da vam stanje u drzavi, sorry, nemere bit argument.
da vam je to argument, onda biste belaj napravili na sindikalnom prosvjedu. a ne na stadionu. lol
i kak vas to tocno sustavno tlace godinama osim sto su vam zabranili baklje, ostalu pirotehniku, alkohol i sl na tribinama?
ak vas smeta to kaj vas mozda cesce legitimiraju nego ostatak ljudi, nije vam palo na pamet da ce se to legitimiranje proporcionalno povecavati s brojem svih vasih sranja koje radite "u inat i kao dokaz da vas tlace"?
meni je, call me crazy, posve normalna stvar da se sumnjive osobe legitimiraju. ma hell, normalno mi je i da mene pokatkad legitimiraju. iako ne hodam okolo s nekim navijackim obiljezjima.
nadalje, to je, onak, njihovo pravo. kao organa reda.
isto tak je i njihovo pravo doci i stati na tribinu. iza vasih ledja. nitko vas nije dirao, jel tako, dok odredjeni nisu poceli provocirati, tgrati, paliti, gadjati ih? zakaj su vam oni tocno smetali tamo na tribini ako ste vi dosli navijati i bodriti svoj klub? mene ne bi smetali. jer ne radim nikaj kaj se kosi sa zakonima.
sad sam ugrubo pobacala primjere s bakljama i legitimiranjem na osnovi obiljezja kako sam se prisjecala iz nasih prijasnjih razgovora.
i jopet, za sve to ste si sami krivi. da se naucite vise civilizirano ponasati i navijati, da se udruga ogradi i sama pocne boriti protiv huligana, garant bi vas s vremenom poceli posve normalno tretirati.
ovak, brate mili, nitko vas ne zali i vecini ljudi nije ni malo ugodno pored vas.
i ne, to nije zbog slike koju je nama u glave utrpala murija ili mediji, to je zbog nasih vlastitih iskustava (pricala sam ti davno svoje) i zbog svih vasih sranja koje vi radite.
i nitko vam vise ne pusi te price o represiji i ugnjetavanju. jer isto je samo odraz vaseg ponasanja.

Odgovori uz citat
Bookmarks