Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    cionn, zvalo ih se, obavještavalo za sve akcije, pa, čak i kad smo dobili medijski prostor, to je bio članak u dnu novina, pored reklama veličine 5 x 5 cm...
    ne zanima novinare to...
    niti urednike, jer to neće prodati novine...
    da se ovo nije dogodilo na stadionu, da se dogodilo povodom dana rada u maksimiru, svi bi pisali kako je narod napokon odlučio stati protiv države, svi bi pljuvali po policiji, ...
    ali dogodilo se na stadionu, i odmah su navijači krivi...
    Eto, Zoran Cutura, bivsi kosarkas Cibone koji je sa D. Petrovicem igrao ti je sada novinar, tj tu i tam napise koji clanak za Jutarnji list.
    Vjeruj mi, da njemu das materijala on bi sigurno nekaj napisao..

Kako ne kuzis, trebas se snac!
    To ti ja govorim cijelo vrijeme, moras znati kako privuc paznju, koristit malo mozga i bit kreativan.

Vi ste Udruga Dinama, organizirajte neki miting djece 1.-2. iz nekih osnovnih skola razreda s igracima Dinama, da upoznaju svoje zvjezde nogometa..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    dobro, nisam metuzalem, al bome nit klinka nisam, pa nit ja ne znam o kakvim se nesporazumima s upravom (!?) cibone radi da ih i dan danas ignorirate?
    mislim, a zakaj onda i dinamo ne sikanirate? lol, vidi njihove uprave

poruka: bojsi se se prvenstveno vole i zele inatiti

ajt, sad fino, dobrovoljno i dobrotvorno, šarafciger u ruke i postavite sve polomljene stolice. garant nece proci nezapazeno.
    al, nekak mi se cini, od svih "humanitarnih" primjera koje si naveo, niti jedan nije ukljucivao nekakav rad. a fizicki angazman u pogledu trcanja za loptom na turniru ne smatram nekim radom, kad vam je to ionako opsesija
    ima veze s postupcima uprave cibone...
    a dinamo nećemo napustiti, radi dinama smo i nastali...
    ne zna šta smatraš pod rad, ali recimo navesti ću ti primjer obnavljanja kuće jednom dečku koji ide na tekme koji se našao u nezavidnoj situaciji, radilo se fizički, prikupljala se financijska pomoć, pa nije bilo nigdje...
    nije ni važno...
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Eto, Zoran Cutura, bivsi kosarkas Cibone koji je sa D. Petrovicem igrao ti je sada novinar, tj tu i tam napise koji clanak za Jutarnji list.
    Vjeruj mi, da njemu das materijala on bi sigurno nekaj napisao..

Kako ne kuzis, trebas se snac!
    To ti ja govorim cijelo vrijeme, moras znati kako privuc paznju, koristit malo mozga i bit kreativan.

Vi ste Udruga Dinama, organizirajte neki miting djece 1.-2. iz nekih osnovnih skola razreda s igracima Dinama, da upoznaju svoje zvjezde nogometa..
    snalazimo se...
    na svemoguće načine...
    ovaj koncert koji se trebao održati je trebao biti spektakl, šećer na kraju obilježavanja 13.05., ali eto, otkazan je nakon svega...
    izlazilo se u medije, govorilo se, ali mediji prikažu ono kaj njih zanima, ne ono što bi možda i javnost zanimalo...
    i ja sam davao intervju za jednu emisiju, pa su mi izjave totalno izmijenjene, izvlačene rečenice iz konteksta pa sam na kraju požalio radi toga...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    ima veze s postupcima uprave cibone...
    a dinamo nećemo napustiti, radi dinama smo i nastali...
    ne zna šta smatraš pod rad, ali recimo navesti ću ti primjer obnavljanja kuće jednom dečku koji ide na tekme koji se našao u nezavidnoj situaciji, radilo se fizički, prikupljala se financijska pomoć, pa nije bilo nigdje...
    nije ni važno...

snalazimo se...
    na svemoguće načine...
    ovaj koncert koji se trebao održati je trebao biti spektakl, šećer na kraju obilježavanja 13.05., ali eto, otkazan je nakon svega...
    izlazilo se u medije, govorilo se, ali mediji prikažu ono kaj njih zanima, ne ono što bi možda i javnost zanimalo...
    i ja sam davao intervju za jednu emisiju, pa su mi izjave totalno izmijenjene, izvlačene rečenice iz konteksta pa sam na kraju požalio radi toga...
    Postupci [npr.]: (???)

Ma da, bas bi me interesirali kako bi i taj koncert zavrsio..

Gle, ako je moja skola izasla sa clankom u 24 Sata i vecernji list o katastrofalnim uvjetima rada u osnovnim i srednjim skolama, onda vjerujem da i vi mozete..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Postupci [npr.]: (???)

Ma da, bas bi me interesirali kako bi i taj koncert zavrsio..

Gle, ako je moja skola izasla sa clankom u 24 Sata i vecernji list o katastrofalnim uvjetima rada u osnovnim i srednjim skolama, onda vjerujem da i vi mozete..
    sustavno šikaniranje, blaćenje, ...

koncert bi prošao isto kao i onaj u domu sportova povodom 20 godina bbb...
    i tad je bilo i pirotehnike, i alkohola u potocima, ali zanimljivo, niti jedno sranje se nije dogodilo...
    policije na koncertu nije bilo...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks