ne opravdavam postupke policije. da netko ne bi to pomislio. ja nisam za batinanja, ja sam davnih dana pisala da bih to rijesila slanjem svakog huligana na "dobrovoljni" drustveno - korisni rad. pa mi kopaj, braco, kanale narednih par godina, da ispucas tu svu silnu energiju negdje!
i htjela bih samo pripomenuti da su sve te slike tak fora iscupane iz konteksta, olfo, slika vrijedi soma rijeci i te stvari.. a mi, koji ih gledamo, mi ne znamo je li onaj momak sto sjedi pri vrhu tribine, sam, i nonsalantno cuva slomljenu stolicu u krilu, mozda interventnom policajcu skresao mrtvu roditeljicu na grobu npr. hajt, priznajte svi vi, navijaci/nenavijaci, ne biste li prosto podivljali na tu izjavu i jos da ste u tom trenu pod navalom adrenalina?
opet kazem, ne opravdavam niti ponasanje policije, al brate mili, kada se prikaze u recimo ovom mom kontekstu, ne izgleda nam sve to bas kao batinanje nevinog deckica koji je eto, tamo sjeo. sa stolicom u krilu.
d pojnt iz - ima kukolja i s jedne i s druge strane. al skjuz mi, puno ga vise, i to vec gooooodinama, ima s navijacke strane.
uz svo moje neopravdavanje icijeg postupka, ne mogu se oteti dojmu da si za subotnji tretman jednostavno niste sami krivi. jer jeste.
da niste radili sve sto ste radili, i to sustavno, i to ne samo na maksimiru, vec i po europi, ovoga u subotu ne bi bilo.
i mozda bi se i vise ljudi potrudilo slusati i shvatiti vase rijeci izgovorene na presici.
ovak nece. jer ih prosto boli odredjeni organ za nekoga tko se tako sustavno ponasa godinama.

Bookmarks